19/5/17

*ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ.~ Φίλις ΧρυσούΟι Φυσικοί μου Νόμοι Περί Φιλίας

Όπως Αποκρυστάλλωσα τη Γήινη Ζωή1. Αυτός που θα Γίνει Φίλος στην Πίκρα σου Σπάνια θα Υπάρχει στη Χαρά σου.


[Ο Φίλος της Πίκρας θα Έχει Πάντα Μία Ταμπέλα για Εσένα στο Νου του - Σε Έχει Κρίνει Από τη Μάχη. Ακόμη κι Αν την Κέρδισες, Δε θα Θελήσει Ποτέ να Μάθει Ποιος Πραγματικά Είσαι Ανάμεσα Από τις Μάχες σου. ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΚΛΕΙΔΩΣΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΔΕ [ΣΕ] ΒΛΕΠΕΙ. ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΤΟΠΟ.

Όλοι Έχουμε τις Μάχες μας. Στο Μεταξύ οι "Αναμάρτητοι'' που Κρίνουν Καταδικαστικά και Μονοδιάστατα, Δε Θέλουν Ποτέ να Κριθούν με τον Ίδιο Τρόπο που Κρίνουν. Αυτές οι Φιλίες Είναι Καταδικασμένες Γιατί θα Παραμείνουν Μονοδιάστατες και Άδικες σε Βάρος του Ενός. 

Καμία Εξέλιξη. 

2. Αυτός που θα Γίνει Φίλος στη Χαρά σου και Μείνει και στην Πίκρα σου, Έχει Μεγάλες Πιθανότητες να Γίνει Φίλος Ζωής.

3. Δεν Μπορείς να Κάνεις Παρέα με Αυτούς που Έχουν Κολλητούς τους Εχθρούς σου.


4. Δεν Μπορείς να Κάνεις Φίλους Ζωής σε Μεγάλη Ηλικία [You Can't Teach a New Dog Old Tricks'' ~ O Nέος Είναι Ωραίος, Αλλά ο Παλιός Είναι Αλλιώς].

5. Αν Κάποιος που Βοήθησες Πολύ Εξαφανιστεί, σε Κάποια Περίπτωση Είναι Γιατί Δε Θέλει να του Θυμίζεις τη Δύσκολη Θέση του.

6. Aν Δεχτείς Βοήθεια θα Αποδεχτείς και την Ομηρία σου [;!]. Εκεί Έχεις Πύλη Διασύνδεσης Κατευθείαν με τον ''Κατώτερο Σκατεαυτό'' του Άλλου. Μπορείς να Μάθεις τα Πάντα Για Αυτόν. Όχι τα Καλά του Πάντως.


7. Οι Ταξικές Διαφορές θα Χωρίζουν Πάντα Αυτούς που Μπορούν να Χωριστούν.


8.Α. Φίλοι Παλιοί Εξαφανίζονται Είτε Γιατί Αλλάξαμε Εμείς, Είτε Αυτοί. Τουτέστιν, Όλοι Αλλάξαμε. Άρα Εξαφανιζόμαστε κι Εμείς. Κάποιος Μένει Πίσω Γιατί ο Άλλος Εξελίσσεται.


8.Β. Φίλοι Εξαφανίζονται Επειδή Δε Θέλουν Τίποτα και Κανείς να τους Θυμίζει το Νοσηρό ή Δύσκολο Παρελθόν. Δε Θέλουν Σχέση με το Παρελθόν. Λόγω Συνειδητής Καθαρτικής Εξυγίανσης. 


9.Α. Φοβού [Με Διάκριση - Δεν Είναι Όλοι Ίδιοι] τους Δαναούς και Δώρα Φέροντες. Η Λατρεία τους Μπορεί να Γίνει Κανιβαλισμός [Φόνος Εκ Προμελέτης].


9.Β. Οι Χειριστικοί Άνθρωποι Δεν Αγαπάνε. Αλλά Κρατάνε Μετά Μανίας Ανθρώπους Δίπλα τους για Επιβεβαίωση: ως Θαυμαστές, ως Χορό Ακολούθων, Εραστές, με "Δώρα και Περιποιήσεις - Στάχτη στα Μάτια''.

10. Οι Χειριστικοί Άνθρωποι Μία Μέρα Συνειδητοποιούν ότι Θύματα Δεν Υπάρχουν. Τα ''Θύματα'' τους Εγκαταλείπουν. Θύματα Είναι οι Ίδιοι. Της Αλαζονείας τους. Μήπως Τελικά Είναι οι Πιο Φοβισμένοι κι Ανασφαλείς Από Πολλούς;! 

11. Αυτοί που Θέλουν να τα Έχουν Καλά με Όλους, οι Διπλωμάτες, Συχνά Χάνουν τους Πιο Πιστούς Φίλους τους - Γιατί σε Όλους Δίνουν Ημίμετρα. Και τα Ημίμετρα, Μισά, Διπλωματικά, ''Φιλτραρισμένα'', Δεν Είναι Ίδιον Φίλων Καλών. 

[Υπάρχει και ο Χειριστικός Διπλωμάτης, Αλλά Αν Αρχίσω θα Πρέπει να Αναφέρω και το Ναρκισσιστή και Όλες τις Ψυχοπαθητικές Προσωπικότητες κι η Λίστα Δε θα Έχει Τελειωμό].


12.Υπάρχει Κάποιος που Δε θα Σε Εμπιστευτεί Ποτέ. Η Φυγή του Είναι Δρομολογημένη Σχεδόν Εξ Αρχής. [Δικαιολογημένη Διαίσθηση] Κοινώς: Σε Καταλάβαμε / ή Σε Παρεξηγήσαμε [Συμβαίνει και Αυτό].

13. Πρόσεχε Αυτόν που Δε Βάζει Κανένα Μέσα στο Σπίτι του, Όσο κι Αυτόν που τους Βάζει Όλους.

14. Πρόσεχε Άνθρωπο και Δη Γυναίκα που Δεν Κάνει Ποτέ Χιούμορ.

15. Αν Είσαι Ανοιχτό Βιβλίο κι ο Φίλος Κρατάει Μυστικά, Φίλο Δεν Έχεις, Αλλά Πολύ Πιθανό Ένα Διπλωμάτη Σφετεριστή ή Ακόμη και Εχθρό Μέσα στη Ζωή σου. Η Ζωή μας, το Σπίτι και η Καρδιά μας Είναι Ναός. Ας τα Κρατάμε Καθαρά.


16. Μόνο οι Καρμικές Ψυχές με Θετικό Κάρμα Αγάπης Αγαπιούνται Άνευ Όρων. Αυτές οι Φιλίες Είναι Ευχάριστες κι Αβίαστες: ΑΓΑΠΗ. Ακόμη κι Αν Δοκιμαστούν, Πάλι θα Αγαπήσουν...ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ 

[ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ] ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗO ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ στα "ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ" Μου Θυμίζει τον Τρόπο με τον Οποίο Έβλεπα Ανέκαθεν την ΑΡΕΤΗ της ΦΙΛΙΑΣ. Την Είχα Πολύ Ψηλά. Δεν Πρόδιδα Ποτέ τους Φίλους μου. Έδινα Άνευ Όρων Άρα και Χωρίς Διάκριση. Στήριζα, Υποστήριζα, Εμψύχωνα. Λάτρευα το Πνεύμα Ενότητας.

Την ΑΡΕΤΗ - ΔΙΑΚΡΙΣΗ την Αυτοδιδάχτηκα Λόγω Αυτής της Λανθασμένης Αυτής Τάσης μου. Λάθος Φυσικά. Αλλά Είναι Λάθος Μόνο για τα Γήινα Μέτρα... Έμαθα να Αγαπώ τον Εαυτό μου Περισσότερο. Έτσι με τα Χρόνια Άρχισα να Στρέφω σε Εμένα την Απύθμενη Ενέργεια που Είχα, την Ανάγκη Δηλαδή να τη Μοιραστώ, Επειδή Ήταν Τεράστια για να την Αντέξω ως Φορτίο: Ήταν η ΑΓΑΠΗ. Γιατί Ήμουν η ΑΓΑΠΗ. Απλά Εκδηλωνόμουν με Λανθάνον Τρόπο, ο Οποίος Μετεξελίχθηκε σε Υγιή. Για τα Γήινα Πρότυπα Επαναλαμβάνω. Σε Έναν "Άλλο Κόσμο" ο Τρόπος μου Είναι ο Σωστός Τρόπος...

Η ΦΙΛΙΑ - ΣΧΕΣΗ Είναι Μία 3Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ. Όποιος Δεν Μπορεί να το Δει Αυτό [Από Κοινού] Δεν Πρόκειται Ποτέ να Χτίσει Αληθινές Σχέσεις Αλληλο-Εξέλιξης. Η 3η Οντότητα Χρειάζεται ΑΒΙΑΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

Ευτυχώς Έχουμε Φίλους με τους Οποίους οι Ψυχές μας Επικοινωνούν και Ομοιοδονούνται. Σχέσεις Χωρίς Προβλήματα, Συμπλέγματα. Πάντα και Μόνο Ωφέλιμη Είναι η Διάδρασή μας. Εξελίσσουμε ο Ένας τον Άλλο. Άνευ Όρων Αγάπη. Το Είδος της Αγάπης που σε Κάποιους Κόσμους Θεωρείται Σωστή, Έτσι Όπως Βιώνεται και Δίνεται...

Δε Με Ενδιαφέρει Πια να Χτίσω Φιλίες Μονομερώς - Γιατί Έτσι Έγινε Συχνά. Είχα Τόση Όρεξη Επειδή Είχα Πολλά να Δώσω. Έβλεπα το Φως της Ψυχής του Άλλου, το Οποίο Όμως Τελικά Δεν Υπερτερούσε, ο Ίδιος Δεν τον Έβλεπε - Δεν Ήταν ο Κραταιός Πόλος του το Φως. Τι Μάθημα κι Αυτό.

Προδοσίες Πολλές, Αλλά Δε Σημαίνει ότι τις Αξίζουμε. Όσο στη Γη Δεν Αυταγαπιέσαι, Σημαίνει Προδίδεις τον Εαυτό σου. Οι Άλλοι Προδίδουν Αυτόν που Προδίδει τον Εαυτό του. Το Διόρθωσα. Τώρα το Δείχνω και στους Άλλους. Πώς Γίνεται να Βιώνεις Έναν Υγιή Εγωισμό κι Ένα Έσω Θείο Έρωτα που Ευτυχώς Δεν Αγγίζει τον Άλλο Πόλο - το Ναρκισσισμό.

Τις Προδοσίες τις Εξοστρακίζω ως Ενέργεια και ως Συμβάν. Δε Μου Αξίζει. Η Συμπεριφορά των Άλλων Δεν Ήταν Επουδενί Δική μου Ευθύνη Εφόσον Υπήρξα Τίμια και Σεβάστηκα τους Ανθρώπους. Απορρίπτω το Σενάριο. Το Αποδέχομαι Μόνο ως ''Επίλεκτο Μάθημα'' της Ψυχής μου - ως Συμφωνία για να Αφυπνιστώ Μέσω του Πόνου και να Εξελιχθώ Πνευματικά. 


Γιατί Μόνο ο Πόνος Αφυπνίζει το Πνεύμα κι Ελευθερώνει την Ψυχή. Τη Δυνατή Ψυχή... Που Θυμάται το Θεό Μέσα της και Χτίζει το Ναό του Μέσα στην Καρδιά της - για να τον Λατρεύει Εκεί...


Το Παρελθόν Διαγράφεται - Μένει Μόνο η Σοφία που Αποκομίσθηκε. 


Συγχωρώ Άπαντες. Αλλά Δεν Ξεχνώ. Οι Προδοσίες Συνέβησαν για να Φτάσω Τώρα στο Σημείο να Γίνω Φιλόσοφος και Συγγραφέας, Ώστε να Μοιραστώ τα Φώτα μου με τους Έτοιμους. Να Φτάσω να Μην Προδώσω ΕΓΩ τον Εαυτό μου Πέρα Από την Προσπάθεια των Άλλων να με Καταστρέψουν.

Ξέρω ότι Περισσότερο Φίλοι μου Είναι οι Αναγνώστες μου, Από Πολλούς Άλλους. Αυτοί Δε θα Με Αναζητήσουν Ποτέ ''Ζητώντας Κάτι'' Από Εμένα. Άλλος Ψάχνει τον Προσωπικό του Μελλοντολόγο, Άλλος για Καφετζού, Άλλος για να Μαθαίνει Από Πρώτο Χέρι τα Κοσμικά Μυστικά. Ελάτε Τώρα, Ελάχιστοι Δεν Έρχονται με Τέτοιες Σκέψεις. ''Φίλοι'' και...

Οι Διακριτικοί Αγαπημένοι μου Αναγνώστες Είναι Ήδη Ευγνώμονες για Αυτά που Διαβάζουν, Βλέπουν την Ψυχή μου, Ξέρουν ότι Αυτά Είναι Δώρα Βγαλμένα Μέσα Από την Ψυχή μου. Με Εκτιμούν, το Νιώθω και τους Ανταποδίδω κι Εγώ. Για Αυτούς Γράφω, για να Λυτρώνονται οι Πολλοί... Ξέρω ότι Ταυτίζεστε, Σας Βλέπω... Αναγνώστες Από Όλο τον Κόσμο Όπως Βλέπω στα Στατιστικά του Blog μου.

Στρέφω Λοιπόν την Ενέργειά μου Πρωτίστως Πίσω σε Εμένα Πια. Μέσα Από την "Κεντρομόλο Απόλυτη Αυταγάπη" θα Επιστραφεί Φυγόκεντρα κι Ένα Ποιοτικό Ποσοστό Προς τα Έξω, Πίσω στον Κόσμο που Ενδιαφέρεται για τα Έργα μου και που Ενδιαφέρεται Σοβαρά να Εξελιχθεί Πνευματικά και Ψυχικά. 


Και Μόνο η Αυταγάπη Φέρνει Αγάπη Πίσω. Αυτή Είναι η Αβίαστη Υγιής Εκ Φύσεως Ανταλλαγή 2 Δυνάμεων σε Αέναη Κίνηση. Αυτή Είναι η Αγάπη που Ανακυκλώνεται Μέσα στην Πανδημιουργία, για να Συναντήσει τον Ίδιο τον Εαυτό της... 


Τελικά Όντως Έχω Πάρα Πολλά να Δώσω. Οι Έτοιμοι θα Αγκαλιάσουν το Έργο μου. http://andromeda-book.blogspot.gr/ [και τα Υπόλοιπα]. Οι ''Ανέτοιμοι'' θα Εξοστρακιστούν Από Αυτό - Δεν Μπορούν να Διαβάσουν το Βιβλίο μου, Δεν Αντέχουν Καν τη Θέα του, τους Απωθεί. Όπως Μία Ζωή Δεν Αντέχουν κι Εμένα. Τους Τρελαίνει Αυτό που Εκπέμπω. Μεγεθυντικός Καθρέφτης του Κραταιού τους Πόλου. Άργησα Πολύ κι Αυτό να το Μάθω. Ως Τότε Προσπαθούσαν να με Αφανίσουν. Αλλά Επιτέλους Κατάλαβα το Γιατί. 


Κι Αντί να με Φάνε, Θέριεψα Εγώ κι Όρμισα στη Ζωή. Η Εκδίκησή μου Ήταν τα Έργα μου. Απαντάω Πάντα με Έργα...Τώρα Γράφω Βιβλία για την ''Ενεργειακή Αλχημιστική'' - Άλλωστε τα Πάντα Είναι Ενέργεια. Οι Σχέσεις μας, οι Άνθρωποι, οι Ψυχές - "Ενεργειακά Πεδία / Πόλοι / Πρόσημα / Φυσική & Χημεία κ.λ.π.''

Είπαμε, Δε Με Συμπαθούν οι "Κακοί''. Καρναβάλια Παντού. Εγώ Δεν τα Πάω Καλά με τους Φοβισμένους και τους Θρασύδειλους. Η Κακία Είναι το Άλλο Πρόσωπο του Φόβου. Ως Λάτρης της Ωμής Αλήθειας - Σατιρικά ή Ρεαλιστικά Δοσμένης, Έχω ή Μεγάλους Εχθρούς ή Μεγάλους Υποστηρικτές. Δηλαδή και τα 2. Μου Αρέσουν οι Όμοιοι, οι Θαρραλέοι στη Φιλία και στον Έρωτα. Τους Υπόλοιπους τους Εξοστρακίζω.

Επειδή Ποτέ Δε μου Άρεσαν τα Ημίμετρα, Κινούμαι Πάντα Ανάλογα, Ώστε να Τεστάρω Κάθε Τόσο τους Γύρω μου με Τρόπους που Δεν Μπορούν να Διανοηθούν. Ό,τι Κάνω, το Κάνω Πολύ. Ακόμη και Όσον Αφορά την Απόλυτη Ηρεμία. Ποτέ "Γκρίζες Ζώνες", Ποτέ Μισά, Ποτέ Φτωχά, Ποτέ...

Δεν Υπάρχει το ''Ποτέ" και το "Για Πάντα'' Έχω Πει. Ο Χαρακτήρας Όμως και Δη ο Συνειδητοποιημένος, Είναι Βιωματικής Διάρκειας Μίας Ζωής, η Οποία Μοιάζει Από Ένα Φύσημα του Ανέμου, έως Μία Αιωνιότητα. 

Το Χειρότερο Όλων Αλλά και Λυτρωτικό Ταυτόχρονα, Είναι που ''Ακούω'' και ''Βλέπω'' και Νιώθω Ό,τι Λένε ή Νιώθουν για Εμένα οι Άνθρωποι, Όσα Θέατρα Εντυπώσεων και ''Θολώσεως των Νερών'' κι Αν Παίξουν. Είναι και Αυτοί που Γιορτάζουν το Καρναβάλι 365 Ημέρες το Χρόνο Βλέπεις.

Ως Γνωστό Λοιπόν, Ούτε στην Κατάψυξη Μπαίνουμε - με Κόλπα, Ούτε Είμαστε Αναντικατάστατοι, Άπαντες. = ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ - ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ.


Ευκαιρίες Πολλές. Αλλά Πάντα Φεύγω Όταν Πρέπει. Όλο Φεύγω Δηλαδή. Είμαι Αέρας, Φωτιά, Νερό. Ας με Κρατήσει Κάτι, Κάποιος, Αν Μπορεί...


Ό,τι Δε Λύνεται, Κόβεται.


Έμεινα και θα Μείνω Όμως Με τους Καλούς. Καλοπροαίρετοι ή Τίποτα. Ανοιχτοί Πομποδέκτες Χωρίς Προκαταλήψεις, Ατζέντες, Θέατρα. Το Επόμενο Στάδιο - στο Οποίο Βρίσκομαι Τώρα - Είναι να Έλκω Μόνο Χρήσιμες Ενέργειες και Όχι Παρασιτικές. Απόλυτη Συμβατότητα και Καλό Προαίσθημα, Καλή Διαίσθηση ή Τίποτα.

Να Συμπληρώσω ότι οι ''Θεραπεύτριες Ψυχές'' Έλκουν τα Πάντα. Πολλές Άρρωστες Ψυχές Λοιπόν Εμφανίζονται. Είναι Εύκολος ο Συντονισμός στα Λεπτοφυή Αισθητήρια. Είναι Αισθαντική η Αρνητικότητα, Ακόμη και η Καμουφλαρισμένη. Καταλαβαίνω με Ποιον Έχω να Κάνω. Νιώθουν Ανέκαθεν Όμορφα Γύρω μου, το Ξέρω. Όμως Εγώ Ασφυκτιώ Ανάμεσα σε Ζόμπι. 


Όχι, Δε θα Πεθάνω Εγώ για να Ζήσετε Εσείς... 


Είμαι Καλή Μόνο με τους Καλούς. Εδώ Είναι Δυαδικότητα και Χρειάζεται να Μιλάμε σε Όλες τις Γλώσσες. Αυτό Είναι Ταλέντο. Για Αυτό Μην Κρίνετε Ποτέ Ένα Βιβλίο Από το Εξώφυλλο. Αν Δε Λειτουργείς το Πολυδιάστατο Κανάλι σου και Νομίζεις ότι Πολυδιάστατος Σημαίνει Ηθοποιός Ρόλων, Χρειάζεσαι Άμεσα Ψυχίατρο.


Εμένα μου Άρεσε Πάντα η Παρέα για την Παρέα. Δε σε Θέλω για να μου Δώσεις Κάτι. Δε Μετρούσα τους Ανθρώπους Όπως με Μετρούσαν. Υπολογιστικά. Μικρόψυχα. Αρπακτικά. Πέρασαν Χρόνια για να το Καταλάβω ότι οι Άνθρωποι ''Σε Μετράνε, σε Ζυγίζουν, Είναι Κυνηγοί" Ψάχνουν για Ενέργεια, να ''Φάνε'', Γιατί Εγώ Δεν Είχα Αυτή την Ανάγκη - Ήμουν ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΤΗ. Και Καλοπροαίρετη. Άρα Ήμουν Ήλιος. Για ''Φάγωμα''... 

Δε σε Βλέπω ως Ανταλλακτικό, Αναλώσιμο. Δε σε Χρειάζομαι για "Μπαταρία" ή Κόλακα ή Αυλοκόλακα [Τους Απεχθάνομαι, Είναι Επικίνδυνοι]. Δε Θέλω Λαό Γύρω μου για να Δείξω και να Νιώσω Σημαντική. Δεν Έχω Ανάγκη τους Ακολούθους. Αυτεπιβεβαιώθηκα Μόνη μου. Επινόησα τον Εαυτό μου και τον Έδειξα στον Κόσμο. Και τον Αγάπησε κι ο Κόσμος Επειδή τον Αγάπησα και τον Πίστεψα Απόλυτα Εγώ Πρώτη... Για Αυτό και τους Έκοψα Όλους Αυτούς, τους Ακολούθους. Πήρα Άλλο Δρόμο. Γιατί Έχω τη Δύναμη να το Κάνω. Γιατί Μπορώ. Με τα Χρόνια θα Δείξει Ποιος Είναι Αυτός ο Δρόμος. 


Το Μέλλον το Έχω Δει.


Τα Επόμενα Χρόνια ο Κόσμος που θα Χτίσω Γύρω μου θα Ξέρει κι ο Ίδιος ότι Πατάμε σε "Γερά Θεμέλια". Ήδη Έχει Ξεκινήσει Αυτό να Συμβαίνει. Ιδίως ως Προς το Έργο μου. Απαιτείται Ενέργεια + Χρόνος. Τα Projects μου Απαιτούν Βραχύ Χρόνο Τελειοποίησης. Για Αυτό Δε Σκοπεύω να Δίνομαι Εδώ κι Εκεί Άσκοπα Λόγω Κενοδοξίας και Για Αυτό Εις Γνώση μου Δεν Έγινα και ''Γραφικός Τηλεοπτικός Μαϊντανός". Εργάζομαι, Έχουμε και Συνέχεια - Δηλαδή Διάρκεια στο Χρόνο. Στα Χρόνια. Τις Επόμενες 10Ετίες Έχω Βιβλία, Εκθέσεις Ζωγραφικής και Τόσα Άλλα να Υλοποιήσω, η Δική μου Πορεία Δεν Είναι Βιαστική. Αλλά Πάραυτα Πολύ Προσεκτική - ως την Τελευταία Λεπτομέρεια. 


Ακολουθώ το Απόλυτο ΝΤΑΡΜΑ ΜΟΥ.

*Ντάρμα [Σκοπός Ζωής]


Ως Τότε ή Καλύτερα ως Τώρα, Ταιριάζει να Γράψω το Παρακάτω:"Θα τα Γκρεμίζω Όλα Ξανά και Ξανά Μέχρι να τα Κάνω Όπως Θέλω Εγώ..."


Δεν Έχω Προσδοκίες Από Κανένα. Είμαι Ελεύθερη.*Όλα Αυτά τα Αυτοβιογραφικά τα Μοιράζομαι Γιατί Μου Αρέσει να Βοηθάω και να Εμπνέω τους Άλλους. Μου Αρέσει να Είμαι Αιτία της Ευτυχίας των Άλλων, να Βλέπω Ευτυχισμένους Ανθρώπους Γενικά Γύρω μου. Η Γραφή Ήταν Ανέκαθεν Ένας Ασφαλής Τρόπος να Προσφέρω Χωρίς να Διακινδυνεύω Μέσω της Σύμμειξης. Ελπίζω Κάποιοι Ευαρεστήθηκαν και Λυτρώθηκαν για Θέματα που Μπορεί να τους Απασχολούσαν Σχετικά, Ξέρω ότι Ταυτίζεστε και Παίρνετε Απαντήσεις. Συνήθως Αυτό μου Λέτε... Κι Εγώ Νιώθω Τόσο Γεμάτη κι Ευτυχής για Αυτό. Αν Δεν Είμαστε Χρήσιμοι, Τότε Γιατί Υπάρχουμε;!
H AΓΑΠΗ, Η ΦΙΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.


Με Αγάπη

Φίλις Χρυσού

[Αndromeda Galactica]


*Tα Συγγράμματά μου Υπόκεινται σε Πνευματικά Δικαιώματα Ιδιοκτησίας.
Επιτρέπεται η Αναδημοσίευση Μόνο με την Πρόσθεση των Ενεργών Συνδέσμων
και του Ονόματός μου. Ευχαριστώ για την Κατανόηση.