6/1/16

"Eξυπηρετητές του Σύμπαντος" : Η Αποστολή της Άγιας Ψυχής Μας.-
* Η Τραυματισμένη Προσωπικότητα ~ Η Θεραπευμένη Ψυχή *Αγαπητοί μου Φίλοι...

Σας γράφω - μεταφέρω ένα "Γράμμα". Είναι σα να το γράφει κάποιος Άλλος Μέσα Από Εμένα σήμερα. Μέρα που Γιορτάζει το Φως. 6 Ιανουαρίου. Δίνω το Λόγο στην Εσωτερική Φωνή που θέλει να Επικοινωνήσει Μαζί σας..."Αγαπητά Πλάσματα της Πανδημιουργίας.

Θα ήθελα... [αναρωτιέσαι ποιος σου μιλά]. Διάβασε σα να γράφεις εσύ για αρχή. Η Πραγματική Ψυχή Σου. Θα ήθελα να σου εξηγήσω μερικά πράγματα σχετικά
με τη Ζωή και την Αποκωδικοποίησή της.

Οι Άνθρωποι δεν καταφέρνουν να Αντικρίσουν το Πραγματικό Νόημα των Εμπειριών τους - ως αν ήταν ιδωμένες από Απόσταση - και αδυνατούν να τις Αποκωδικοποιήσουν στο 1ο Επίπεδο Κατανόησης όπου Βρίσκεται ο Κανόνας τους.

Η Σύμμειξη με τα Γεγονότα είναι Μαγνητική. Η Αποστασιοποίηση του Παρατηρητή  Σπάνια. Όταν είστε Έξω από μία Κατάσταση τη Βλέπετε Καθαρά, Δίνετε ως και Φωτισμένες Συμβουλές στους Φίλους σας. Για τον Εαυτό σας όμως σπάνια έχετε μία Αυτόματη Αποκωδικοποίηση των Γεγονότων που σας απασχολούν.

Η Σύμμειξη με τη Συμμετοχή του Συναισθήματος και ως συνήθως και των Ψευδαισθήσεων, Τυφλώνει τα Εσωτερικά Μάτια.

Η Ανάγκη να βάλετε σε "Τάξη'' τη Ζωή είναι μία Εμμονή της Προσωπικότητας. Του Ζωϊκού Εαυτού [Υποσυνείδητου] που φροντίζει τη Φωλιά του από τα Άγρια Θηρία και μαζεύει τροφή για το χειμώνα [Ένστικτα Επιβίωσης]. Τάξη σχετικά με Σχέσεις, Καταστάσεις, Λογαριασμούς κ.λ.π.

Όμως Αγνοείτε ότι η Θεία Πρόνοια - Σοφία - Οικονομία Τακτοποιεί τα Πάντα ακόμη και για Λογαριασμό σας. Δεν Υπάρχει Αδικία στο Σύμπαν όταν Γνωρίζετε πια για το Νόμο Αιτίου και Αιτιατού  [Κάρμα] όπως και για το Νόμο της Έλξης.


Με Ένα Ορθό Τρόπο Ζωής - Νe Karma [Mη Δημιουργία Νέου Κάρμα και Απαλοιφή Παλιού] - τα Αιτιατά Μπορούν να Διαλυθούν. Το Ντάρμα [Σκοπός Ζωής] Έτσι Μπορεί να Εκπληρωθεί,  ως και να Χτιστεί Ένα Νέο Επίλεκτο Πεπρωμένο [Κάρμα]!


Η Προσωπικότητα είναι αυτή που σε πολλές περιπτώσεις Μεγεθύνει Αρνητικά τις Καταστάσεις ή τις Ωραιοποιεί. Ο λόγος είναι Μόνο η Ανάγκη της για Τροφή - Κατά Προτίμηση Σκιώδη Ενέργεια.

Ένας Φωτισμένος Ινδός Γκουρού, ένας "Βούδας'' θα έμενε Ατάραχος μπροστά στους Μεγαλύτερους Δαίμονες. Μία Ανθρωπο-Προσωπικότητα όμως έχει Ανάγκη το Δράμα για να Επιβιώσει. Και Δημιουργεί ως και Επίπλαστα Δράματα. Καταστάσεις που μπορεί τελικά και να Μην Υπάρχουν - επειδή Εξυπηρετούν Φαντάσματα. Κάποιος Τρέφεται Μέσα από τα Φαντάσματα. Το ένα Φάντασμα Διοικεί το Άλλο κι όλα μέσω του Ανθρώπου - Μαριονέτα που τα Αγνοεί στο 1ο Επίπεδο Αντίληψης [Μη Φώτισης του Πνεύματος].

Η σημερινή Άρρωστη Ανθρωποψυχή παλεύει να Κατανοήσει τους Δαίμονές της [Υποσυνείδητο / Σκιώδης Εαυτός]. Ό,τι Δε Κατανοεί το Φοβάται. Και του Δίνει ένα Τίτλο, μία "Ταμπέλα" για να το Κατηγοριοποιήσει και να Ησυχάσει.

Οι Ανθρωπο-Καθρέφτες που είσαστε όλοι σας στην Ένσαρκη Κατάσταση, άλλοτε Καθρεφτίζετε τα Καλύτερα Κομμάτια σας Μεταξύ σας, Άλλοτε τα Σκιώδη. Ακόμη και στις Σκοτεινές Στιγμές σας νιώθετε τη "Συνενοχική Γλύκα του Μοιράσματος" - των Ομοιοκραδασμικών Αντανακλάσεων μεταξύ σας.


Όταν κάποιος θέλει να ''Σπάσει τον Απέναντι Καθρέφτη'' 2 είναι τα τινά: 

1] Ο Απέναντι Καθρέφτης είναι Φωτεινός και έτσι Καθρεφτίζει το Σκιώδη Πόλο του Απέναντί του, ο Οποίος Υπερτερεί. Άρα, ο Απέναντι Μοιάζει με Απειλή, Ενώ Είναι Απλά η Εσωτερική Πραγματικότητα του Απειλούμενου.

2] Μετά από μία Εμπειρία Πνευματικής Αφύπνισης πραγματοποιείται μία ΚΑΘΑΡΣΗ όπως αναφέρεται και παρακάτω -  όπου το Υποσυνείδητο δεχόμενο τόσο Φως, Οργιάζει Καθώς Θεραπεύεται.

Η Ανάγκη όμως να Σπάσει, Σχεδόν Κυριολεκτικά Κανείς τον Απέναντι Καθρέφτη, σημαίνει ότι Δεν Έχει Θεραπευτεί Ακριβώς... Βιάζεται να Ανασάνει, να Νιώσει Δυνατός, Βυθιζόμενος όμως πάλι στην ίδια Σκοτεινή Ουσία και με την Ψευδαίσθηση του Έχοντος τη Δύναμη. Αυτή η Δύναμη είναι Παροδική και Χρησιμοποιείται Αρνητικά από μία Τραυματισμένη Ψυχο-Προσωπικότητα / ''Κακό Άνθρωπο'' [όπως θα λέγαμε σε κάποιες περιπτώσεις].


Άρα, Δεν Είναι και Τόσο Καλή Ιδέα να Δώσεις ''Φώτιση / Μυήσεις'' σε Μία Σκοτεινή Ψυχή. Το Φως της Κρατά Όσο το Άναμα και Σβίσημο μιας Λάμπας... Θα Εξαγριωθεί το Εσωτερικό Σκοτάδι της και θα Επιτεθεί στη ''Φωτεινή Πηγή'' που το Ενόχλησε, Αφού Δε θα Κατορθωθεί να Πραγματοποιηθεί η Μεταστοιχείωση του Σκότους σε Φως!


Όταν η Ψυχή Αληθινά Φωτιστεί - και Είναι και Γραφτό της Γιατί Είναι Προτέρως Φωτεινή - μέσα από τις Εμπειρίες της Αναγνωρίζει τους "Συνοδοιπόρους της σε Ρόλους" στη Διαδρομή για τη Φώτιση. Μασκοφορεμένες Ψυχές στο Θέατρο του Παραλόγου, με Αγωνία για την Αποκωδικοποίησή του.

Η Αληθινή Φώτιση [Epiphany / Επιφοίτηση] η οποία περνά από πολλά στάδια και δεν είναι μία τελεσίδικη κατάσταση, είναι μία Εμπειρία που όσοι την έχετε Βιώσει, Νιώθετε Ήδη ένα Κύμα Συμπόνοιας να σας Πλημμυρίζει Για Τα Πάντα.

Είναι αυτή που Κοιτάζει Πίσω και Κλαίει με Αίσθημα Κατανόησης. Αναγνωρίζει Όλους τους ''Συμπρωταγωνιστές'' της - ως και αυτούς οι οποίοι έπαιξαν τους Πιο Σκοτεινούς Ρόλους, απλά για να την αφυπνίσουν ως προς το Θείο Μεγαλείο της, να την Αναγκάσουν σε Εσωστροφή.

Όταν η Ανθρωποψυχή γίνεται Δυνατότερη μέσα από τις Θυσίες της, Δεν Έχει την Ανάγκη να ''Σκοτώσει'' τους Αδύναμους ή αυτούς που την Έβλαψαν.

Αλλά Ευλογεί τις Εμπειρίες της και τα Πρόσωπα - Κλειδιά που την Οδήγησαν στη Σημερινή της Ευλογημένη Ανάσταση.

Και για αυτό θα σας Εξηγήσω κάτι πολύ σημαντικό για να Λυτρωθείτε Κατανοώντας το Σχέδιό σας που μόνο Σοφό εκ της Θείας Θέλησης και Πρόνοιας είναι:


1] Οι Άνθρωποι που Αφικνούνται στη Ζωή σας [Όμοιο που Έλκει το Όμοιο για Εκπαίδευση] Δεν Προορίζονται Όλοι για να γίνουν ΦΙΛΟΙ σας. Ανάμεσα στους Σταθμούς της Ζωής σας Υπάρχει πάντα η Διαδρομή. Η Ζωή σας όλη, Οδύσσεια για την Ιθάκη. 

Σε αυτή τη Διαδρομή Εμφανίζονται οι Άγγελοι Βοηθοί σας μέσα από Ανθρώπους, άλλες Ψυχές. Αυτοί - όπως κι εσείς για αυτούς - είναι τα "Κλειδιά" για το Επόμενο Βήμα στην Εξέλιξη της Ψυχής σας. Άλλοτε Καρμικοί Συνοδοιπόροι Διαρκείας κι άλλοτε για ένα Μικρό Διάστημα [Χείρες Βοηθείας ως και μέσα από Δύσκολη Διάδραση].

Όταν ο Σκοπός της Συνάντησης Εκπληρωθεί, Χωρίζετε Μεταξύ Σας...

Αυτό που καλείστε να πράξετε στην Ανώτερη Φωτισμένη Περίπτωση - Δια της Αφυπνισμένης Συμπόνιας και Κατανόησης Εντός σας - είναι να τους Αφήσετε να Συνεχίσουν την Πορεία τους Αποστέλλοντάς τους Ευλογίες για το Ρόλο τους στη Ζωή σας.

Η Προσωπικότητά σας έχει Ανάγκη [για λόγους Εξισορρόπησης] να ''Βάζει
τα Πράγματα στη Θέση τους''.

Αν Αδικηθήκατε ή σας Δυσκόλεψαν, θέλετε να ''Βρείτε το Δίκιο σας'' για να Ικανοποιηθεί το ''Εγώ'' σας.

Αν Νιώθετε Θυμό, ναι, πρέπει να Εκδηλώσετε το Θυμό σας ώστε αυτή 
η Ψυχοτοξίνη να μην Μετατραπεί σε Ασθένεια Μέσα σας. 

Αν θέλετε όμως να το Πράξετε αυτό ''Βλάπτοντάς τους'' [επειδή όπως προειπώθηκε σας θυμίζουν τις Αδύναμες Στιγμές σας] τότε τα Μαθήματά σας με ''Παρόμοιες Ψυχές'' Θα Συνεχιστούν. Θα τους ξαναβρείτε μπροστά σας μέσα από άλλα Ιδίου Τύπου Πρόσωπα Καθρέφτες Σας.

Αν Θυμώνετε, ως και Μισείτε για Ένα Εύλογο Διάστημα - που Λέγεται "ΚΑΘΑΡΣΗ Μέσω της Πρώτης Εμπειρίας Φώτισης", Αυτό Είναι Ένα Φυσικό Στάδιο, Καθώς το Φως που Βομβαρδίζει το Εσωτερικό Σκοτάδι [Υποσυνείδητο] το Κάνει να Αποκαλυφθεί και να Παραδοθεί Προς Κάθαρση με Σκοπό την Οντολογική Ανύψωση.

Αν Συνεχίζετε να Μισείτε Όμως Εσαεί, τότε Σίγουρα Δεν Έχετε Φωτιστεί Μέσα από την Κοινή σας Εμπειρία. Άρα η Σκιώδης Προσωπικότητα / Υποσυνείδητο / Σκιώδης Πόλος Ακόμη Κυβερνά. Κι ως Γνωστό Έχει Ανάγκη να Τραφεί Από Αρνητικά Φορτία που Προσπαθεί να Αποσπάσει Βίαια Από τον Άλλο Βλάπτοντάς τον.


Τι Δεν Κατανοήσατε - ως Διαδικασία - Ώστε Επιστρέφετε στο Παρελθόν το Οποίο Πια Έχει Συμβεί για Κάποιο Ιερό Σκοπό;!


2] Η Αρχική Αφύπνιση σίγουρα Ξυπνά Μέσα Σας το ''Καλό σας Κομμάτι''. Αν όμως αυτό Δεν είναι Αρκετό για να σας Κρατήσει Περισσότερο Μαγνητισμένους στο ''Φωτεινό Πόλο'' σας, τότε χρειάζεται να συνεχίσετε με Όση Θετική Εστιασμένη Δύναμη έχετε Μέσα σας και δια της Ισχυρής Θέλησης.

Όταν τα "Αφυπνισμένα Φορτία'' σας είναι Παροδικά / δηλαδή όχι τόσο Ισχυρά ώστε να σας Τραβήξουν προς το Φως, τότε η Πτώση είναι Εύκολη.

Ο Σκοτεινός σας Πόλος Προφανώς Ήταν ο Επικρατέστερος ως Τώρα.

Σας Ζητείται να Κατανοήσετε σε αυτή την περίπτωση ότι τα Φορτία - καθώς και τα 2 Κύρια Πολικά Φορτία [Φως - Σκοτάδι] έχουν Ανάγκη Εξισορρόπησης με ένα Τρόπο που Δεν Έχετε προηγουμένως σκεφτεί. [Γιατί το Ευκολότερο είναι να Μαγνητιστείτε και πάλι στο Σκιώδη Πόλο σας].

Αντί να Κοιτάζετε πίσω, πρέπει να Βάλετε Όλη σας τη Δύναμη να Εδραιώσετε όσα Κατακτήσατε ως τώρα. Για να Μη Μαγνητιστείτε πίσω στο Σκιώδη Πόλο ο οποίος Αντιδρά Ισχυρά ως προς την Αρχαϊκή σας Αφύπνιση [Έντονη Δράση = Έντονη Αντίδραση]. 

Προσπαθήστε να Μετασχηματίσετε τα Εξεγειρόμενα Συναισθήματα ή Ισχυρά Κύματα Φωτός που Κατήλθαν μέσα σας... σε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

** Εξεγειρόμενα Συναισθήματα: Το Υποσυνείδητο Αγριεύει όταν Λούζεται από το Φως και παλεύει να γυρίσει τη Συνείδηση πίσω στη Σκιώδη Κατάσταση.


Κι αν δεν το είχατε Κατανοήσει [Συνείδηση] ως τώρα ότι τα Πάντα στη Ζωή σας είναι Ενέργειες / Φυσική + Χημεία / Συμπαντική Αλχημιστική, ήρθε η ώρα να σας το Θυμίσει [Θεία Εσώτερη Γνώση] ο Ίδιος ο Θεϊκός Εαυτός σας
[Ανώτερος Εαυτός].


Καλείστε να Μεταστοιχειώσετε Κάθε Εμπειρία 
σε Φως!

Αυτός είναι ο Μόνος Τρόπος για να Αποδείξετε στον Ίδιο τον Εαυτό σας ότι πραγματικά Πορεύεστε στο Φως. Ότι Πραγματικά Φωτιστήκατε.


Όταν Αρχίσετε να Ευλογείτε το Παρελθόν σας... 


...τους Συμπρωταγωνιστές, τις Θυσίες και τα Λάθη σας, το Μικρό σας Εαυτό που Έβλαψε, που Θέλησε να Πληγώσει Άλλους Ανθρώπους [επειδή Πληγώθηκε / Τρεφόταν από το Σκοτάδι], που Δεν Είχε Συμπόνοια, που Δεν Υπολόγισε τα Συναισθήματά τους Ζητώντας Εκδίκηση...

Τότε θα έχετε κάνει Ένα Βήμα στο Φως.


Όσο Μεγαλύτερα Σκοτεινά Φορτία Μεταστοιχειώνετε Μέσα Σας σε Φως Δια της Αποδοχής / Συγχώρεσης / Συμπόνιας + Κατανόησης της Ατέλειας του Ανθρωπο-Εαυτού Έκαστου, Τόσο το Φως θα Υφίσταται ως η Κραταιά σας Ουσία, καθώς θα Ισχυροποιείται Μέσα σας.

Αγαπήστε τη Δυαδικότητα ως "Ευκαιρία" : Αυτή είναι η Αλχημιστική Βοηθός, που από τη Διάσπαση - την Πτώσης της Ψυχής σας, θα σας Ενώσει Ξανά Μέσα σας. Το Πνεύμα και η Ψυχή σας να Συναντηθούν και να Ενωθούν Ομοούσια πια ως Ένα. 


Το Σκοτάδι Εργάζεται Μόνο Για το Φως. 

Όταν το Σκοτάδι Εργάζεται Για το Φως, Εσείς Θα Εργάζεστε Για το Σκοτάδι;! Και Για Πόσο Καιρό ακόμη;!

Κάθε Ψυχή Υπηρετεί και Εξυπηρετεί [μέσα από το Σενάριο που Εκτίει] το Θεϊκό Σχέδιο - για την Ανάληψη αυτού και όλου του Κόσμου, των Συμπάντων και των Ψυχών!


Για να καταφέρετε μια μέρα να Επιστρέψετε Τέλειοι και Ολοκληρωμένοι πίσω στην Καρδιά του Δημιουργού σας από όπου Γεννηθήκατε. 

Απελευθερωμένοι από τον "Τροχό των Ενσαρκώσεων" - στην Πραγματική σας Ανάσταση, όπως ο Ενσαρκωμένος Λόγος Χριστός σας Υποσχέθηκε.

Προς τα που θα Κλείνει το Πνεύμα σας [προς το Σώμα ή την Ψυχή];! Αυτή είναι η Μέγιστη Δοκιμασία σας ως Ενσαρκωμένες Ψυχές σε αυτή τη Ζωή. 

Ποια είναι η Αληθινή Ποιότητα του Ψυχοπνευματικού σας Γονιδιώματος;! Εσείς θα απαντήσετε σε αυτό. 

Δύναμη είναι η Καλοσύνη. 
Η Κατανόηση. Άρα η Συμπόνοια: Η Ανώτερη Μορφή Αγάπης στο Σύμπαν... 

Αυτά είχα να σας πω. Εγώ ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ σας. Η Πραγματική Θεϊκή Ψυχή σας. Ο Αφυπνισμένος Θεός Μέσα Σας.

Με Απεριόριστη Αγάπη, το Κυματο-Σωματίδιο [Αγάπη+Φως ως Ένα ~ Ενοποιημένη Πνευματο-Ψυχή] που είναι ο Θεός Δημιουργός των Πάντων, 
ο Αφυπνισμένος Μέσα Σας..."


Και εδώ, εγώ η Φίλις Χρυσού μέσα σε Πνεύμα Ενότητας κι Εκστατικής Αγάπης, ηρεμώ τώρα, καθώς δέχτηκα να γίνω το Μέσο ώστε να Δοθεί σε Όλους μας αυτό το Ανώτερο Μήνυμα. Που Τελικά, Μόνο ο Ανώτερος Αγγελικός Εαυτός Όλων μας θα Μπορούσε να Δώσει σε Κάθε Δοκιμαζόμενη Εν-Σαρκωμένη Ψυχή στη Γη. 


Με Πολλή Αγάπη και Ευγνωμοσύνη για τη Θεϊκή Ψυχή + Σοφία Όλων Όσων Υπάρχουν,


Φίλις Χρυσού

[Αndromeda Galactica * I~ΡΕΣ]


http://andromeda-book.blogspot.gr/ 


 


*Tα συγγράμματά μου υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνο με την πρόσθεση των συνδέσμων
και του ονόματός μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.