13/1/16

''Μεταμφιεσμένοι Θεοί στη Γη''
Με αφορμή το Πέρασμα του David Bowie στην Άλλη Πλευρά του Πέπλου...

*[Αφιερωμένο στο David ].
"342843 David Bowie"

[Το όνομά του δόθηκε σε Αστεροειδή - βλ. Ντέιβιντ Μπάουι Βικιπαίδια]


Ο διεθνής τύπος με ένα στόμα είπε: "Παγκόσμιος Θρήνος" για την''Έξοδό'' του. Γιατί ένα πρόσωπο έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση παγκοσμίως;!

Λέχθηκε ότι από τη δολοφονία του John Lennon έχει να κάνει αίσθηση ένα ανάλογο γεγονός.

Δύο ημέρες μετά, στα γενέθλιά του στις 8 Ιανουαρίου 2016 κυκλοφορεί το τελευταίο album του "Βlack Star". Δύο ημέρες μετά τα γενέθλιά του ο David αφήνει αυτό τον Κόσμο. Ενώ το "Lazarus" [από το ίδιο album] έκανε ανατριχιαστική αίσθηση, όταν πια έγινε γνωστό ότι ο ίδιος πάλευε για 18 μήνες με τον καρκίνο. Κανείς δεν το γνώριζε αυτό.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά το audio του ''Lazarus'' είπα, αυτό είναι σαν ''Αντίο - Ανασκόπηση της Ζωής του''. Και τελικά, ήταν το Αντίο του σε όλους εμάς, το Μήνυμα, το Γιατί του Θείου Εαυτού που πάλευε να βρει λύσεις [Ντυμένος τη Δυαδικότητα], που ήθελε να συνεχίσει να Δημιουργεί, άρα να ΖΕΙ, ενώ την ίδια στιγμή ο Ανθρώπινος Εαυτός χανόταν παραδομένος με αγωνία στο αναπόφευκτο [ο θάνατος στο video clip εμφανίζεται με τη μορφή μίας Γυναίκας με Μαύρα Μαλλιά].

Στη φωτογραφία από την επίσημη σελίδα του στο facebook [σκηνή που δεν εμφανίζεται στο video clip / αφιέρωση στο Jimmy Fallon] ο David αφήνει να περάσει ένα ''Μήνυμα''. Μας Δείχνει τι του συμβαίνει!


"Ηelp me''!
Ποιος Δε θα Ένιωθε Έτσι στη Θέση του;!


Ως κι ο Χριστός ως κατά το Ήμισυ Άνθρωπος, 
Βίωσε την ίδια Αγωνία Επάνω στο Σταυρό του Μαρτυρίου του.


Το "Black Star" ένα έργο, μία Μεταφυσική Εικαστική Μεταφορά / ταινία, η οποία
θα Αποκωδικοποιηθεί για Κάποιους την Κατάλληλη στιγμή, ως και αργότερα στα χρόνια
που θα ακολουθήσουν, καθώς συνάμα εμπεριέχει τα προσωπικά του Μηνύματα για τη Ζωή
και το Τέλος του τα οποία εξ αρχής δε γίνονται κατανοητά. Παρά ο χρόνος θα τα Γονιμοποιήσει.

Και ίσως Μόνο Οι Μυημένοι Εν Καιρώ θα ΔΟΥΝ το ΜΗΝΥΜΑ πίσω από αυτό το Τελευταίο Album : Δήλωση. Το Μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το Κρανίο με τους Πολύτιμους Λίθους
είναι ένα ''Κύριο Κλειδί Αποσυμβολισμού'' αυτού του Έργου Τέχνης, το οποίο όμως έχει ως και
5 "Passwords Aσφαλείας": Μόνο για τους Μυημένους.-

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει κανείς ένα Καλλιτέχνη πριν τον κρίνει, όταν δεν είναι Καλλιτέχνης ο ίδιος.

Ο συγκεκριμένος Εξερεύνησε, Πειραματίστηκε με τη Δυαδικότητα και προεκτατικά με τη Σεξουαλικότητα τόσο Απροκάλυπτα και τελικά την Κατέκτησε όσο κανείς άλλος. Την Υπερέβη.
Οι Υπερ-Ιδιοφυείς Φύσεις [συνήθως Καλλιτεχνικές] συχνά έχουν Ισόποση Επαφή μέσα τους με
τις Θεϊκές Αρχές: Κοσμικό Αρσενικό και Θηλυκό. Με τα Κοσμικά Θεία Στοιχεία, όχι με τις Κατώτερες Προσομειώσεις όπως βιώνονται στα Χαμηλά Βιωματικά Επίπεδα της Ύλης / Υλιστικής Ζωής.

Τα Πνευματικά Όντα για παράδειγμα, δεν έχουν Φύλο, γιατί Εμπεριέχουν και τις Δύο Φύσεις, είναι Τέλεια. Η Ισχύς που αποκαλούμε Θεό, είναι: Πατέρας + Μητέρα Θεός ως η Μία Ομοουσία. Δεν υπάρχει Διαχωρισμός.

Το Φως / Πνεύμα / Αρσενικό είναι η Πληροφορία.
Η Αγάπη / Ψυχή / Θηλυκό είναι η Δημιουργία.
Αυτό που αποκαλούμε Αγάπη + Φως είναι Ένα.

Αυτές τις Αρχές καλούμαστε να Συνενώσουμε σε Ισορροπία Μέσα μας ούτως ή άλλως ως Άνθρωποι. Και μόνο τότε μπορούμε να Έλξουμε ένα Ανάλογο Ταίρι: όταν πια δεν έχουμε την Ανάγκη να Συμπληρωθούμε από ένα Άλλο Στοιχείο Έξω από Εμάς. Την Ένωση που πραγματοποιείται μεταξύ Δύο Τέτοιων Ψυχών προσωπικά την αποκαλώ: Θεός. Γιατί είναι Ανεκδιήγητη και Δεν Περιγράφεται με Γήινους Κώδικες. Ο David και η Iman ήταν ένα τέτοιο Ολοκληρωμένο Ζευγάρι.

Το επίσης Επόμενο Κβαντικό Άλμα μας είναι να Ανέλθουμε Πάνω από το Φως και το Σκοτάδι - αλλά αυτό είναι ένα πολύ Προηγμένο Σχολείο για το οποίο θα μιλήσω σε άλλο άρθρο αναλυτικά.

Ο David λοιπόν είναι μία τέτοια Μεγάλη Ψυχή η οποία Κυριολεκτικά Δε Χωρούσε Μέσα στο Γήινο Σώμα της. Οι Καλλιτέχνες Γειώνουν στην Ανθρωπότητα Θεία Στοιχεία, Θείες Χάρες, οι οποίες είναι Ωφέλιμες για τις Ανθρωποψυχές οι οποίες Αγωνίζονται να Κατανοήσουν τη Γήινη Εμπειρία, τη Δυαδικότητα.

Οι Καλλιτέχνες Επικοινωνούν με το Θείο Κλάσμα τους [Ανώτερο Εαυτό / Θεϊκή Ψυχή]. Δυστυχώς πολλοί από αυτούς Δεν Αντέχουν τη Ζωή στη Γη, μέσα σε ένα ''Μικρό Σώμα Φυλακή''. Κι αυτός είναι ο λόγος που συχνά ''Φεύγουν'' μέσα από Καταχρήσεις [Ναρκωτικά κ.λ.π]. Πολλοί από αυτούς είναι ως και Αγγελικές Ψυχές σε Ενσάρκωση οι οποίες αναλαμβάνουν ένα Ρόλο:Αποστολή στη Γη για το Καλό της Ανθρωπότητας.

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, ενώ Εμπειράθηκε Τα Πάντα, Δεν Έφυγε μέσα από τα ναρκωτικά όπως συχνά συμβαίνει. Οι Έξεις, τα Πάθη δεν τον Αλλοίωσαν, καθώς είναι μία Πολύ Μεγάλη και Δυνατή Ψυχή. Δοκίμασε τα Πάντα και τα Άκρα, αλλά Αναλήφθηκε Πάνω από Αυτά. Μπόρεσε να
Ελέγξει αυτές τις Έξεις δια της Μεστής Μεσότητας που Ακολούθησε Μέσα του στην πορεία.

Γιατί από τα Άκρα Προκύπτει το Μέτρο - κι αυτός το Ήξερε, για αυτό Δε Φοβήθηκε να Υποδυθεί
τα Πάντα! Ήξερε Ποιος Είναι. Πάνω από Ρόλους και Εξαρτήσεις που θα Άλλαζαν το Πεπρωμένο του αν Δεν ήταν τόσο Δυνατός, αν τον Στοίχειωναν όπως συμβαίνει στο 97% των Ανθρώπων...

Το Πεπρωμένο Δεν Μπορεί να Ελέγξει μία Τέτοια Ψυχή. Η Ίδια Ξεκινά να το Ελέγχει και να το Αλλάζει Επίλεκτα, εφόσον Αφυπνισθεί ως προς την Πραγματική της Ταυτότητα. Στην προκειμένη, πολύ... Εξωγήινη Ταυτότητα!

Κατάφερε ως Κβαντικός Ποιητής [χρησιμοποιώ αυτό τον όρο στα συγγράμματά μου] να Γειώσει
το Πνεύμα στην Ύλη, καθώς και να τη Χρησιμοποιήσει προς Ώφελός του - αντί αυτή να τον Χρησιμοποιήσει.

Σημασία έχει να Παντρέψουμε το Πνεύμα με την Ύλη Πνευματοποιώντας την.
Μετά, μπορούμε να τη Ζήσουμε Όπως Θέλουμε. Μπορούμε να τη Χρησιμοποιήσουμε. Να Βιώσουμε Εμπειρίες Χωρίς να ''Γράφονται Μέσα Μας - ως Παρατηρητές και Παρατηρούμενα''. Χωρίς πια να μας Ορίζουν. Ως Ερευνητές.

Έχετε Παρατηρήσει ποτέ τον Εαυτό σας μέσα στις Πράξεις σας;! Και αυτό να σας κάνει να χαμογελάτε;! Αυτό σημαίνει ότι είστε Συνειδήσεις που Μεταμορφώθηκαν σε Συνειδητότητες. 
Φωτιστήκατε. Όπως κι αυτός... Ως Παρατηρητής Σου Έχεις τον Έλεγχο. Ο Θεός Μέσα Σου Παρατηρεί τον Άνθρωπο Μέσα Σου.

Ο Χαμαιλέων της Ροκ αυτό έκανε. Ήταν Ένας Μύστης και Buisiness man! ΄
Σε Ένα!

Ήξερε πολύ καλά ότι η Ζωή του, το Συμβόλαιό του στη Γη ήταν ΡΟΛΟΣ.
Ήξερε ότι έπρεπε να Πράξει Όπως Έπραξε με μέσο την Ακραία Εκκεντρικότητα.

Γιατί όλες οι Πράξεις και τα Κωδικοποιημένα Έργα του Γνώριζε Ήδη ότι θα Είχαν Αντήχηση 
στο Μέλλον. Έβλεπε το Μέλλον.

Μία Τέτοιου βεληνεκούς Ψυχή Γνωρίζει εκ των προτέρων. Βλέπει Μπροστά. Αυτές οι Ψυχές Έρχονται από το Υψηλοδιάστατο Μέλλον στο Παρελθόν [Γη / 3η Διάσταση].

Ο ''Εξωγήινος που Έπεσε στη Γη'' ήταν στα Αλήθεια Εξωγήινος...
Και το Ήξερε. Και το Διασκέδαζε.

Άνοιξε όλους τους δρόμους για τα Νέα Κινήματα της Μόδας και της Μουσικής. Και κυρίως Άγγιξε Ψυχές.

Και οι Ανθρωποψυχές δεν ξεχνούν ποτέ αυτόν που τους Ξύπνησε Μέσα Τους το Θεό. Που τους Έδωσε Γεύση Θεού. Που τους Έφερε σε Επαφή με την Ψυχή τους... 

Για αυτό σήμερα θρηνούν εκατομμύρια θαυμαστές του David...

Το βράδυ πριν ακούσω για την Έξοδό του, είχα μία εμπειρία που θα αποκαλούσαμε "όνειρο''. Γνωρίζουμε ότι τα όνειρα δεν είναι άλλο από τα Ταξίδια του Αστρικού μας Φορέα [Συναισθηματικό Σώμα] στην 4η Διάσταση. Όπου συναντάμε τα Δημιουργήματα, τους Φόβους, τις Ανεκπλήρωτες Επιθυμίες μας. Αλλά Συναντάμε και Ψυχές με τις οποίες Συνδεόμαστε [κοιμώμενες] ή αυτές που έχουν Φύγει από τη Γήινη Ζωή...

Το περιέγραψα σε πολύ δικούς μου ανθρώπους. Ο David μου είπε Αντίο με ένα δικό του τρόπο. Ήμασταν σε ένα λεοφορείο. Αγκαλιαστήκαμε καθησμένοι δίπλα-δίπλα στα καθήσματα. Πλημμύρισα με Ανεκδιήγητη Αγάπη. Μου έκανε πλάκα: "Δε μ' αγαπάς..." "Εγώ; δε σ' αγαπώ;!" Του λέω. "Εγώ;!" Και ήθελα να κλάψω. Και μετά κατέβηκε. Και με κοιτούσε. Κι όρμηξα στα παράθυρα προσπαθώντας να τον χορτάσω όσο μπορούσα. Και καθώς έφευγε το λεοφορείο του έλεγα με λέξεις και με νεύματα: "Εγώ θα έρθω να σε βρω! Θα δεις, θα δεις!". Όλο αυτό μέσα σε άπλετη αγάπη. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη Θεία Εμπειρία. Και την επομένη που ξύπνησα, άκουσα για το θάνατό του...

Και για όσους αναρωτιούνται πως γίνεται αυτό: Παρόμοια εμπειρία με τη δική μου μπορεί να είχαν δεκάδες άλλοι ταυτόχρονα. Κι όμως γίνεται. Γιατί οι ''Συγγενείς Ψυχές" που είμαστε Συνδεδεμένες με ένα Μαγικό Ιστό μεταξύ μας, Επικοινωνούμε... Μου συνέβη και με τον Καλύτερό μου Φίλο ο οποίος Έφυγε τόσο ξαφνικά. Γρήγορα με επισκέφτηκε με τον ίδιο τρόπο. Τα Μεταφυσικά είναι Φυσικά. Η ΑΓΑΠΗ ΕΝΩΝΕΙ, ΧΤΙΖΕΙ, ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Επικοινωνώντας με φίλους από το εξωτερικό στη συνέχεια, στο διαδίκτυο, έμαθα τα εξής εκπληκτικά. Στις συζητήσεις που έγιναν στα blogs όλοι μιλούσαν για μία Συλλογική Εμπειρία Μεταμόρφωσης.

Ο David με την Έξοδό του μπορεί να προκάλεσε μεγάλη Θλίψη, αλλά την ίδια στιγμή Πυροδότησε σε Εκατομμύρια Ψυχές μία Κοινή Εμπειρία. Όλοι λένε: ''He Gave Us Our Lives Back"!

Mας Έδωσε τη Ζωή Μας Πίσω! Νιώθουν ότι ξαναγίνονται παιδιά. Άλλοι έρχονται σε Επαφή με το Θείο Εαυτό τους, το Δημιουργό Συμπάντων! Mε την Αφοβία της Αγάπης που Ενώνει τους Ανθρώπους. Ένας Ηχηρός Θάνατος Αφήνει Πίσω του Δύναμη προς Χρήση. Αυτό για τους λίγους που Ξέρουν πως να Αποκωδικοποιούν μέσα τους τη Μεταστοιχείωση που Πραγματοποιείται μέσα από ένα Θάνατο - Έξοδο Ψυχής.

Η Πριγκίπισσα Dianna με την Εξόδια Φυγής της Εκπλήρωσε το παρόμοιο Δικό της Σχέδιο επίσης. Γέννησε Μέσα στης Καρδιές των Ανθρώπων Συλλογικά Κύματα Συμπόνιας τα οποία Ανύψωσαν τον Πλανήτη Δονητικά / Ενεργειακά!

Είναι κι αυτή μία Εκπλήρωση Αποστολής. Έτσι συμβαίνει. Ξαφνικά όλη 
η Ανθρωπότητα Βιώνει Αγάπη και τη Ραδιοβολεί προς Πάσα Κατεύθυνση!

Και για αυτό το άρθρο αυτό δεν είναι άλλη μία μόδα. Το έγραψα για να γραφτεί κυρίως στα δικά
μου πρακτικά, για να μην ξεχάσω ποτέ. Θέλω να μείνει στα πρακτικά.

Ο Κόσμος μετά το φευγιό του David Δε Θα Είναι Ποτέ πια ο Ίδιος - ιδίως για εμάς που μεγαλώσαμε μαζί του.

Αυτός ο Μεταμφιεσμένος Εξωγήινος θεός που Γεννήθηκε Άνθρωπος, μας έκανε ένα Μεγάλο Δώρο, την Αξία του οποίου Αναγνωρίζουν κυρίως οι Γεννήτορες Συμπάντων, ο Καλλιτέχνες,
οι Αγωνιστές για το Ωφέλιμο και το Καλύτερο, οι Εμπνευστές και Εμψυχωτές, οι ''Ηθοποιοί''στο Θέατρο που είναι ήδη η Ζωή των Ανθρώπων κι αυτοί που Επινόησαν τον Εαυτό τους και τον Πούλησαν - όπως κι αν ακούγεται αυτό, οι ελάχιστοι θα το καταλάβουν.

Οι Άνθρωποι απλώς δεν το γνωρίζουν ότι Παίζουν Ρόλους - που Δε Θα Έπρεπε να Παίρνουν Τόσο Σοβαρά. Ενώ ένας "Ηθοποιός Σε Ειδικό Ρόλο" μέσα στο Θεατράκι, όπως ένας Αφυπνισμένος Πνευματικά Καλλιτέχνης, Γνωρίζει. Και Παίζει Συνειδητά.

Αφιερώνω αυτό το άρθρο στους Γεννήτορες Συμπάντων. Αυτών που μπορούν να Δημιουργούν και να Ζουν τους Επίλεκτους Κόσμους του. Και στον Εαυτό μου. Και σε όσους με ''καταλαβαίνετε''. Επιπροσθέτω το Αγαπημένο μου Live......Θεούλης! ;)
Με Αγάπη,

Φίλις Χρυσού

[Andromeda Galactica]
*Tα συγγράμματά μου υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνο με την πρόσθεση των συνδέσμων
και του ονόματός μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.