18/9/15

Oι Παρεξηγημένες Ιδιοφϋίες που Ποτέ Δε Θα Κατανοηθούν...


Γεννήθηκαν Διαφορετικοί. Τα Χαρακτηριστικά τους Δεν Ανταποκρίνονται στα Κοινά Μέτρα. Αν έχουν την τύχη να Διακριθούν στις Τέχνες και να γίνουν Διάσημοι έλκουν τις Μάζες με την Εκκεντρικότητά τους που σε αυτή την περίπτωση είναι Αποδεκτή.

Εάν όμως αυτή η Ψυχή που Δε Χωράει στο Σώμα της τύχει να Γεννηθεί σε ένα Περιβάλλον που Δεν την Αναγνωρίζει, τα πράγματα είναι δύσκολα. Όμως αυτή ακριβώς η Δυσκολία Αναδεικνύει το Μεγαλείο αυτών των Ψυχών. 

Η Φωτιά και το Αμόνι [Δοκιμασίες] αντί το αρχικά Άμορφο Σίδερο [Μη Εκδηλωμένο Φως] να το Λιώσουν, το Μεταμορφώνουν σε ένα Περίτεχνο Σπαθί. 

Αυτή η Μεταμόρφωση δεν είναι άλλη από το Εκδηλωμένο Φως και τη Σοφία που Εμφανίζεται με τα χρόνια. Και ο Λόγος που Διαπρέπουν αυτές οι Ψυχές είναι επειδή μεν είναι Πολύ Δυνατές - αλλιώς θα ''Έλιωναν'' - αλλά Φέρουν κι ένα Ειδικό Πλούτο μέσα τους, μέσα από τον οποίο Μεταφράζουν τα Πάντα και τα Αναδεικνύουν σε Κάτι!Είναι Αυτοί που 
ΕΠΙΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ


Είναι Αυτοί που Καινοτομούν στις Τέχνες, τις Επιστήμες, τις Μετεπιστήμες και τα Γράμματα. Παράξενοι, Δύστροποι, ''Μοναχιστές'' από Επιλογή, Δυνατοί από Γέννα, συνήθως Έχουν Έλξει πολύ Μεγάλες Κακουχίες τις οποίες σε Ψυχικό Επίπεδο τις Προ-Επέλεξαν ώστε να Αφυπνίσουν έτσι τα Ταλέντα τους. 

Αναμετρήθηκαν πολλές φορές με τους Μεγαλύτερους Δαίμονες - Δικούς τους και των Άλλων. Αυτών που σε πολλές περιπτώσεις Δεν Τους Αντέχουν. Επειδή είναι ''Αλλιώς''. Κι Επειδή Πρέπει να τους Σταματήσουν από το να Αφυπνίζουν τις Ανθρωποψυχές...

Σε ένα δεύτερο επίπεδο, στην εποχή μας, πολλοί από αυτούς φέρουν Ειδικά Φορτία προς Εκδήλωση, όπως είναι οι Starseeds - ΑστροΨυχές που έρχονται για να Μεταμορφώσουν αυτό τον Κόσμο ο οποίος Ετοιμάζεται για το Μεγάλο Κβαντικό Άλμα του με τη βοήθεια των Ανώτατων Κοσμικών Ενεργειών οι οποίες Ραδιοβολούνται αυτή την εποχή από το Κέντρο του Γαλαξία.

Αυτές οι Ενσαρκωμένες Μεγάλες Ψυχές Έρχονται κυρίως για να Κεντήσουν, να Γειώσουν τις Ενέργειες αυτές στη Γη μέσα από τα Σώματά τους τα οποία Λειτουργούν ως Καλοί Αγωγοί της Ενέργειας - ακόμη και Εν Υπνώσει, δηλαδή πριν από την Πνευματική τους Αφύπνιση.


Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία βλέπουμε τις Μεγάλες Προσωπικότητες οι οποίες Χάραξαν τον Προσωπικό τους Δρόμο στη Συλλογική Ιστορική Συνείδηση. 

Όλα τα Μεγαλειώδη Έργα τους, πίσω τους Κρύβουν συχνά Ζωές και Στιγμές μεγάλης Απελπισίας, Ζοφερά Σκοτάδια Πάλης με το Σκοτάδι και τις Ατυχίες, οι οποίες Δομιμασίες όμως Μετατράπηκαν σε Δημιουργία.

Η Σχέση τους με τα Άκρα είναι ένα Αιώνιο Φλερτ το Οποίο Αντέχουν. Και ίσως Ασυνείδητα Προκαλούν Τέτοιες Προκλήσεις ώστε να τους Αναγκάσουν να Πεθάνουν και να Αναγεννηθούν. Και Μέσα από αυτές τις Μεταμορφώσεις Γεννήθηκαν τα Σημαντικότερα Έργα Τέχνης.

Η Απελπησία Μετατράπηκε σε Δημιουργία πριν τους τρελάνει όμως. Ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ο Επιστήμονας ή ο Ζωγράφος, όντως ήταν λίγο τρελός...

Το Διάκενο μεταξύ Τρέλας και Ιδιοφυΐας είναι μία πολύ Λεπτή Γραμμή. Εάν το Άτομο δεν το διαπιστώσει αυτό, χάνει τα Όρια και Κυλά Ανάμεσα σε αυτούς τους Δύο Πόλους Χωρίς να Αντιλαμβάνεται τη Διαφορά.

Ένας λόγος που αυτά τα άτομα Δε Χωράνε Μέσα στον Εαυτό τους είναι ότι Κατεβάζουν Πληροφορίες Μεγάλου Εκτοπίσματος οι οποίες είναι σαν ένα Διαρκές Ηλεκτρικό Φορτίο που ρέει μέσα στις Συνειδητότητές τους με σκοπό να Ωριμάσει, να γίνει από Σπόρος, Φυτό, Δέντρο.

Ο Χρόνος Ωρίμανσης Συνοδεύεται από το Δημιουργικό Οίστρο.

Οι Ανυπέρβλητες Δυσκολίες τους, ήταν αυτές που τους έκαναν τους Μεγάλους Ρώσους Συγγραφείς, τους Μεγάλους Μουσουργούς, τους Αξεπέραστους Ζωγράφους των Μεγάλων Κινημάτων της Τέχνης, τους Performers της Σκηνής - που για αυτούς η Προσομοίωση αυτή αντιστοιχεί με Ολόκληρο το Σύμπαν να Τους Παρακολουθεί καθώς Αποκαλύπτουν τον Αναμμένο Εσωτερικό Θεό τους προς πάσα κατεύθυνση.


Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ
[1756 - 1791]Στην καθημερινή τους Ζωή ανάμεσα από τις Εκπυρσοκροτήσεις Θεού, Πολλοί από αυτούς [όπως οι προαναφερόμενοι] είναι Μανιοκαταθλιπτικοί, Διπολικοί, Απομονωτιστές, πολλές φορές Μισάνθρωποι, Μισογύνηδες κ.α.

Υπήρξαν μεγάλοι Συγγραφείς που Ύμνησαν τη Γυναίκα αλλά ήταν Μισογύνηδες. Μεγάλες Ντίβες του Κινηματογράφου Δεν Μπορούσαν να Ζήσουν Χωρίς το Θαυμασμό και το Χειροκρότημα, με αποτέλεσμα να Ζουν για τους Άλλους - μέχρι να Κλονιστεί η Υγεία τους από την Πολωμένη Μονήρη Ενέργεια που Χάριζαν με Πάθος με Σκοπό αυτό το ''Αντάλλαγμα''. Και Πέθαναν Νέες. Η Μανιοκατάθλιψη ως χαρακτηριστικό αυτών των Μεγάλων Ψυχών έχει Εξήγηση: 

Οι Σφοδρές Εκπυρσοκροτήσεις Θεού που κάνει μία τέτοια Ψυχή επιφέρουν και Απότομες Πτώσεις. 

Είναι πολύ Δύσκολο ένας μεγάλος Καλλιτέχνης να Ισορροπήσει Μέσα στα Διάκενα μεταξύ των Εκδηλώσεων Θεού που κάνει μέσα από τα Έργα του. Να Καταφέρει να Δημιουργεί Ήπιες Δράσεις ώστε να Απολαμβάνει Ήπιες Αντιδράσεις δηλαδή. Όταν Δε Δημιουργεί Συχνά, μπορεί να Τυλιχτεί στο Σκοτάδι... 

Είναι Αυτός που Γνωρίζει το Σκοτάδι Καλύτερα από Όλους. Γιατί στην 3η Διάσταση μέσα από αυτό τον τρόπο Άντλησης της Χαράς Υπάρχει και ένα Ισότιμο Αντίτιμο Εξισορρόπησης της Ενέργειας. Θεωρείται λίγο σαν ''Κλέφτης'' και Πρέπει να Πληρώσει ένα Τίμημα για την Κλεμμένη Χαρά που Εκβίασε από το Σύμπαν. Συνήθως το Τίμημα Έρχεται μέσα από τον Τρόπο Ζωής του [π.χ. πάθη, ναρκωτικά, Ακραία Ζωή, Σχέσεις].

*Το Πως Εξισορροπείται αυτό το Φορτίο ώστε να Αποφευχθούν οι Απότομες Πτώσεις είναι ένα θέμα το οποίο Ανοίγει από μόνο του Νέο Κεφάλαιο προς Σπουδή.

Αυτές οι Ψυχές για να Ωθηθούν να Αναπτύξουν το Δυναμικό τους συνήθως περνούν Δύσκολα Παιδικά / Οικογενειακά / Προσωπικά Χρόνια. Σπανίως κάποιος από αυτούς Έζησε μέσα σε ένα Αρμονικό Περιβάλλον.

Σύνηθες Χαρακτηριστικό στη Ζωή τους είναι το Έλλειμμα Αγάπης στην Παιδική Ηλικία. Τα Παιδιά που Δε Λαμβάνουν Αγάπη στην Τρυφερή αυτή Ηλικία συνήθως γίνονται Υπερκινητικά. Κι Αναπτύσσουν Μηχανισμούς Επιβίωσης. Συνήθως είναι πολύ Έξυπνα. 

Οι Λαμπερές Περσόνες [στην περίπτωση της Έκθεσης του Καλλιτέχνη στο κοινό] Κρύβουν επίσης πίσω τους Καταχρήσεις πολλών ειδών. Τα Άκρα Ισορροπούν με Ακραίες Επίσης Επιλογές. Η Ισορροπία αυτή βέβαια είναι Πολύ Σύντομη σε Χρόνο, πολύ Ευαίσθητη και γρήγορα Κλονίζεται.

Σπάνια Κανείς Διέπρεψε μέσα από τις Ανέσεις, οι οποίες Ναρκώνουν τις Αισθήσεις και τα Ένστικτα. Το Ένστικτο της Επιβίωσης είναι ένας από τους μεγαλύτερους Πυροκροτητές Μεγαλείου.

Τους Πιέζει τόσο πολύ το Φορτίο που Φέρουν Μέσα Τους που Ωθούνται μέσα από τη Δοκιμασία να το Εκδηλώσουν, ώστε να Ξεσπάσει. Η Ενέργεια αυτή που Γεννάται μέσα τους Είναι Δυσβάστακτη κι αν Δεν Εκδηλωθεί ως Δημιουργία Αλλάζει Πρόσημο και γίνεται Καταστροφή...

Είναι τόσο Ισχυρό το Φορτίο αυτό που λαμβάνοντας υπόψη τις Συντεταγμένες που Συμμετέχουν, Νιώθουμε Μεγάλη Αγάπη και Συμπόνια για αυτές τις Προσωπικότητες [κυρίως Μετά το Θάνατό τους].

Συντεταγμένες : Έμφυτο Ταλέντο / Αρνητικό Περιβάλλον / Μεγάλη Ευαισθησία [Δεν Εννοείται η Αδυναμία] Υψηλές Πτήσεις + Χαμηλές Πτώσεις / Υψηλή Ευφυΐα / Αναγκαστική Απόσβεση Κραδασμών μέσα από Δημιουργία, Καταστροφή, Καταχρήσεις Ουσιών, Παθών κ.λ.π. 

>> Στην Πνευματικά Αφυπνισμένη Περίπτωση ενός Starseed πολλά Πάθη έχουν Ξεπεραστεί καθώς οι Επιθυμία Αντικαθίσταται από την Επίγνωση μέσω της Ολιστικής Θεραπείας που ξεκινά δια της Μυητικής Οδού. 

Η Μύηση [Μεταμόρφωση] μπορεί να Συμβεί και Αυτόκλητα όταν Ξεκινήσει η Αφυπνιστική Διαδικασία μέσω της Θέλησης/Επιθυμίας. Οι Απότομες Πτώσεις Εξισορροπούνται δίνοντας τη θέση τους στη Μεσότητα όμως σε ένα Νέο Επίπεδο πάνω από το 3D. 

Αυτή η Μεσότητα Δεν Έχει καμία Σχέση με τη Μετριότητα που τόσο Απεχθάνονται αυτές οι Ψυχές, όχι. Είναι μία Ισορροπία σε Ανώτερη Υπαρξιακή Σφαίρα - άρα Κραδασμικά Ανώτερη. 

Άρα, μία Αφυπνισμένη Μυημένη τέτοια Ψυχή μπορεί να Αδράξει τα Δώρα του Θεού Εβρισκόμενη τώρα όλο και Πιο Κοντά του [σε Ανώτερη Σφαίρα μέσω του Εσώτερου Σύμπαντός της] Έχοντας Κερδίσει αυτό που Ζήτησε, που Απαίτησε Ουρλιάζοντας μέσα από τα Έργα της: 

Την Επανασύνδεση Μαζί Του...

Οι Μεγάλες Ψυχές [Μεγάλα Πνεύματα] μέσα από τα Έργα τους Προσπαθούν να Φτάσουν και Πάλι το Θεό, να τον Γευτούν, γιατί Φέρουν Έντονη την Ανάμνησή του Μέσα τους. Καθώς η Καταγωγή τους, η Εστία τους Βρίσκεται πολύ κοντά στην Καρδιά του...

John Lennon, Elvis Prisley, Marilyn Monroe, Μαρία Κάλλας...

Εκφραστές της Εποχής τους. Όλοι τους " Έφυγαν" με ένα περίεργο τρόπο, νέοι...

Μichael Jackson...

Ένας Λαβωμένος Άγγελος που πολεμήθηκε μέχρι το τέλος ως και Μετά το Θάνατό του. Αν δεν ήταν τόσο Ευαίσθητος [καθώς Αδυνατούσε ως "Κύκνος" να σκεφτεί σαν "Ύαινα" - όπως το Περιβάλλον του] ίσως το Συμβόλαιό του μπορούσε να Επιμηκυνθεί [Εάν Η Ψυχή του το Ήθελε σε Συνάρτηση με ένα πιο Δυνατό Χαρακτήρα].

Ένας λόγος που τέτοιες Μεγάλες Ψυχές έχουν τέτοια ''Σύντομα Συμβόλαια'' είναι επειδή σε Μικρό Χρονικό Διάστημα Καλούνται να... 
"Εκπυρσοκροτήσουν Πολύ Θεό'' από τα Έγκατά τους Δια Μέσω Μεγάλων Προκλήσεων και Θυσιών. 

Ο Ψυχικός τους Σπινθήρας γίνεται Ήλιος. Το "να Κάνεις Ήλιο μέσα στο Σκοτάδι" ενός Άθλιου Κόσμου ώστε να τον Επηρεάσεις, σημαίνει Φέρεις Ειδικό Ψυχικό Συμβόλαιο το οποίο Ενέχει Τεράστιο Βαθμό Δυσκολίας [λόγω Προσυμφωνημένων Προκλήσεων] αλλά και Μεγάλη Ανταμοιβή [Έξοδος Ψυχής Νωρίτερα]. 

~ Τα Περιγράφω Διεκπεραιωτικά;! Ανατριχιαστικό;! Θάνατος...
Αν Φοβάσαι το Θάνατο, Θεό δεν έχεις Γνωρίσει Μέσα Σου...

Μία Εξελιγμένη Ψυχή η οποία Έρχεται να Ζήσει στο Παρελθόν που είναι αυτός ο Κόσμος, Υποφέρει από αυτά που Γνωρίζει, Όχι από Αυτά που Δε Γνωρίζει όπως οι Λιγότερο Εξελιγμένες Ψυχές οι οποίες Ζουν Μία Ζωή Μέσα στο Φόβο.Οι Μεγάλες Ψυχές Δε Φοβούνται να Ρισκάρουν ή να Τσαλακωθούν. Δε Θεωρούν την Κρίση του Πεπερασμένου Κόσμου Σοβαρή γιατί ο Πεπερασμένος Κόσμος [που Ζει στο Παρελθόν] είναι Εκείνος που Σταύρωνε το Χριστό - ακριβώς Γιατί ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.


Οι Άνθρωποι γύρω τους, Μοιάζουν με Όνειρο, είναι Ψεύτικοι, Χωρίς Φως. Οι Μεγάλες Ψυχές ξέρουν ότι ή θα Πολεμηθούν ή θα Προσκυνηθούν ή και τα δύο... Από ποιους όμως;! ...:
Από τους Πεπερασμένους. 

Αυτοί οι Πεπερασμένοι, είναι οι Ίδιοι που από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί από τη Λατρεία να Περάσουν στον Κανιβαλισμό.  

Ο Θίασος του Διονύσου τον Σκότωσε, το Διαμέλισε, τον Έφαγε στην προσπάθειά του να κάνει μία Κατ΄Ουσία ΘΕΟΦΑΓΕΙΑ - Θεού Κοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και οι Εχθροί των Λαμπερών Ψυχών κατά βάθος τις Λατρεύουν. Όμως Δεν Παύουν να Θέλουν να τις "Φάνε και να τις Πιούνε" [Ενεργειακά].

Η ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙ είτε από ΑΓΑΠΗ είτε από ΜΙΣΟΣ. Και κυρίως ''ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ''. Αυτό σημαίνει πως πολύ Δύσκολα Μπορεί να Συγχρωτιστεί με Αυτούς που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ. Δεν την Εμπνέουν. Άλλωστε Έχουν την Τάση να τη Βαμπιρίζουν. [Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό στην καθημερινή διάδραση].  

Οι Μεγάλες Ψυχές Έχουν Κατανόηση για τη Μικρότητα του Φοβισμένου Ανθρωπάκου. Ο Ανθρωπάκος όμως Δε Συγχωρεί Καμία Αποκάλυψη Αχίλλειου Πτέρνας στη Μεγάλη Ψυχή. 

Αυτό και όλα τα παραπάνω η Μεγάλη Ψυχή το Γνωρίζει Εξ Αρχής. Κάποιες φορές τέτοιες Ψυχές Θυσιάστηκαν Μοιραζόμενοι τη Ζωή τους με ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ [Συντρόφους κ.λ.π.] Και Αφέθηκαν να ''Φαγωθούν''... 

Θυσία ή Αφέλεια;! 

Η ΔΙΑΦΟΡΑ τους με τους Κανίβαλους [Βαμπίρ Ενέργειας]:Η Μεγάλη Ψυχή - Ιδιοφυΐα, έχει Δει το Θεό. 
Ο Ανθρωπάκος ποτέ. 


Η Μεγάλη Ψυχή Τρέφεται από τον ΕΑΥΤΟ της. Για αυτό Λατρεύει τη Μοναχικότητα - γιατί εκεί Απολαμβάνει Ήσυχα το Νέκταρ και την Αμβροσία που Αναβλύζει μέσα της. Κι ενίοτε Μοιράζεται το Θεό με Ομοιοκραδασμικές Μεγάλες Ψυχές. Μέσα από τον Έρωτα κ.λ.π.


Ο Ανθρωπάκος Κανίβαλος ψάχνει το Θεό μέσα στους Ναούς, ακόμα. Και Μέσα σε Άλλους Ανθρώπους. Αλλά Δε Θα τον Βρει Ποτέ εκεί - Έξω από τον Εαυτό του δηλαδή. 


Ακόμη και οι Μεγάλες Ιδιοφυΐες όμως Μεταξύ τους Δύσκολα μπορούν να κατανοήσουν η Μία το Σύμπαν της Άλλης, ακριβώς γιατί Κάθε Ένα Σύμπαν είναι Μοναδικά Μοναδικό.

Πόση Μοναξιά μπορεί να Βιώνουν αυτά τα Υπέροχα Πλάσματα στα Διάκενα της Επίλεκτης Μοναχικότητάς τους, ιδίως εάν Δε Συναντήσουν ποτέ αυτή την Υπέροχη Ψυχή που θα τους Αγαπήσει;!
Και θα την Αγαπήσουν

Θα τους ΑΓΑΠΗΣΕΙ;! Εννοώ θα τους ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...
Όχι για το ΡΟΛΟ αλλά για Όλα Όσα Συνυπάρχουν με το Ρόλο.
Με Όλα τα Ελαττώματά τους. Όπως για παράδειγμα έκανε η Barbara με το Frank Sintatra. Mία Μανιοκαταθλιπτική Ιδιοφυΐα που Δε Χωρούσε Μέσα Στο Σώμα της... Η Αγάπη της Σταδιακά τον Θεράπευσε... 

Οι Μεγάλες Ιδιοφυΐες Δεν Μπορούν να Ερμηνευτούν. Ίσως γιατί Βλέπουν Πολύ Μπροστά. Γνωρίζουν Εκ Γενετής κατά βάθος το Έργο που θα Παιχτεί. Και κάνουν Υπομονή μέχρι αυτό να Τελειώσει. Να Ολοκληρωθεί. Που Συχνά αυτό το Έργο Περνά μέσα από την Απόλυτη Αυτοθυσία. Λίγοι το Γνωρίζουν αυτό.

Γιατί μέσα τους Γνωρίζουν το Ρόλο που Έχουν Προ-Επιλέξει να Παίξουν Επηρεάζοντας τα Πλήθη. Για να Μεταστοιχειώσουν τις Συνειδήσεις. Και οι Μεγαλύτερες Μαζικές Συνειδητοποιήσεις Πραγματοποιούνται κυρίως μέσα από την Πρόωρη Εξόδια Φυγή τους από αυτό τον Πεπερασμένο Κόσμο στον οποίο Έβαλαν τη Σφραγίδα τους. Για πάντα...

Μία τέτοια Εξόδια Φυγή Πραγματοποίησε η Μαρία Κάλλας. Η Πριγκίπισσα Dianna, o Michael Jackson, o John Lennon, 
o Mahatma Gandi, η Benazir Buto.


Κατανοώ τα Πάντα. 

Προσωπικά, Δε με Ενδιαφέρει να γίνω Απαραίτητα Κατανοητή σε Όλους όσους Με Έχουν Συναντήσει. Όπως κι εγώ πια λόγω Ύστερης Διάκρισης Δε Χαρίζω τα Μαργαριτάρια μου σε Γουρούνια. Αλλά Δε Ντρέπομαι να ''Αυτοβιογράφομαι''. Ζούμε σε Ελεύθερη Αγορά - Όποιος Θέλει Διαβάζει τα Άρθρα μου ή Αγοράζει τα βιβλία μου.


Δε με Ενδιαφέρει πως θα Χαρακτηριστώ ή που θα Καταταχθώ από τον Κόσμο για το Ωμό Θράσος της Γνώμης μου κι ως Σατιρική Ποιήτρια, Φιλόσοφος, Εσωτερίστρια, Αθλήτρια όλων των Σπορ που Αγάπησα να Αγαπώ. 


Δε Με Ενδιαφέρει αν θα Κατακριθώ για τα "Παρατεταμένα Μετεφηβικά" μου Χρόνια Εξερεύνησης του Εαυτού μου. Ούτε αν Κατακριθώ από τους Απόκοσμους Συγγενείς που Εμφανίστηκαν σαν Αιμοβόρα Φαντάσματα Θέλοντας μόνο να με Εξαφανίσουν Χωρίς να Γνωρίζουν και οι Ίδιοι το Γιατί - Εγώ Όμως το Γνωρίζω. Κάποιος Πρέπει να Θυσιαστεί για να Θεραπευτεί το Οικογενειακό Δέντρο, το Οικογενειακό Κάρμα...


Δε Με Ενδιαφέρει Ποιος θα Αναρωτηθεί Γιατί Μιλάω Συχνά για τον Εαυτό μου - γιατί με Ενδιαφέρει που ξέρω ότι θα Έχω Εμπνεύσει Μία Ψυχή Ανοιχτή σε Αυτά που Μοιράζομαι. Αυτό το Ξέρω. Να Μη Νιώθει Μόνη. Να Μη Φοβάται. Να Κάνει Εσωστροφή και να Ξεκουραστεί κι αυτή Μέσα στο Θεού Ναό της, Μέσα της.


Δεν Ξέρω Πόσες από αυτές τις Μεγάλες Προσωπικότητες Ευτύχισαν πραγματικά ή αν Κατάλαβαν το Νόημα της Ύπαρξής τους και του Ειδικού Ρόλου τους στον Κόσμο.


Με Ενδιαφέρει Προσωπικά, παρ' όλες τις Προκλήσεις και Αντιξοότητες...

...που Έχτισα το Προσωπικό μου Μοντέλο Ζωής
- που Έζησα Όπως Ήθελα:

ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αγκαλιάζοντας το Τίμημα για Αυτό.

Εύχομαι κάθε Ψυχή να Βρει το Δρόμο της για την Ελευθερία 
το συντομότερο. Ώστε αυτός ο Κόσμος να γίνει μία μέρα Καλύτερος.

Ώστε να Μην Τρώει ο Ένας τον Άλλο 
αλλά να Μοιράζονται το Μεγαλείο τους και να Ανθίζουν
Ανεβάζοντας τον Κραδασμό αυτού του Κόσμου.


Με πολλή Αγάπη

Φίλις Χρυσού
[Αndromeda Galactica]


*Επιτρέπεται η Αναδημοσίευση ως Έχει και η Αναπαραγωγή Αυτούσιας της Δημοσίευσης
Μόνο με την Πρόσθεση των Συνδέσμων και του Ονόματός μου. 
Ευχαριστώ για την Κατανόηση.