21/1/15

Τι σημαίνει Εργάζομαι για το Φως - Η Σημασία των Φεστιβαλικών Γιορτών Οικουμενικού ΠνεύματοςΝωρίς το πρωί πριν ανοίξω τα μάτια μου έχω εμπνεύσεις για τα βιβλία και τα άρθρα μου. Τίτλοι ζωντανεύουν μέσα στο κεφάλι μου, απαντήσεις έρχονται στα ερωτήματά μου, εικόνες εμφανίζονται και μπαίνουν στις κενές θέσεις όλων των ανοιχτών παζλ που έχω ταυτόχρονα.

Ο τίτλος αυτού του άρθρου απλά εμφανίστηκε σήμερα. Για να μου δοθεί μέσα μου σκέφτηκα πως κάποιοι θα το χρειάζονται αυτό το μήνυμα. Και τώρα αντιλαμβάνομαι πόση μεγάλη σχέση έχει το κεντρικό νόημα με το 2ο Βιβλίο μου που ετοιμάζω σχετικά και με τη Δύναμη της Συλλογικότητας για ένα Ανώτερο Κοινό Σκοπό.

Ο λόγος που τα Φεστιβάλ μας [New Age- Νέα Εποχή - Νέα Πνευματικότητα - Πνευματικής Αφύπνισης & Οικουμενικού Πνεύματος] μένουν αξέχαστα, που βιώνουμε εξωπραγματικές καταστάσεις οι οποίες μας καθορίζουν μετά, είναι ένας...

Να συνεχίσω όμως πρώτα να περιγράφω και να θυμίζω σε μερικούς 
τα υπέροχα Εργαστήρια - Βιωματικά Θεραπευτικά Σεμινάρια, τους Ομαδικούς Διαλογισμούς, τις Ανώτερες Επικοινωνίες με τα Ύψιστα Πνευματικά Όντα [πάντα μέσω έγκριτων επικοινωνών] κ.α.


Σεμινάριο που έδωσα σχετικά με τις Διαστάσεις & τα Πνευματικά Όντα
& Βιωματικό Εργαστήρι: '' Ένα Ταξίδι στα Αστέρια "
[Τηλεμεταφορά στις Ψυχικές μας Πατρίδες]


2 Σκηνές από το Ντοκιμαντέρ που γύρισα στο 8ο Φεστιβάλ Εναλλακτικών Θεραπειών - Διαλογισμού & Ανώτερης Συνειδητότητας 13/10/2013
Ο μέγιστος σκοπός κι αποστολή των σημερινών Ανθρώπινων Αγγέλων που ήμαστε όλοι μας ίσως δεν είναι τόσο περίπλοκος όσο νομίζει κάποιος που εισέρχεται στα Συστήματα Εναλλακτικών Θεραπειών [μέσω Μυήσεων στο Φως]. 

Και να θυμίσω τι σημαίνει Θεραπευτής!

Θεραπευτές είναι οι Ψυχές που φέρουν περισσότερο Φως μέσα τους. 
Το Φως, η Ουσία αυτή που μεταγγίζεται καθώς η Ψυχή είναι Συνδεδεμένη με τις Ανώτερες Διαστάσεις εκ Φύσεως αλλά κι επειδή 
ο Ψυχικός της Σπινθήρας είναι εκ φύσεως Αναμμένος και Λαμπερός. 
Μία τέτοια Ψυχή Θεραπεύει χωρίς να κάνει τίποτα!!!

Μπορεί να θεραπεύει με το Βλέμμα. Ή απλά με την Ενέργειά της - Αυρικό Πεδίο. 
Οι άνθρωποι που δεν έχουν Ανάψει τον Ψυχικό τους Σπινθήρα ψάχνουν γύρω τους 
για Ενέργεια, όπως τα άγρια ζώα ψάχνουν για τροφή στο δάσος...


Τέτοιες Ψυχές είναι Οάσεις για τους ανθρώπους οι οποίοι καλούνται να γίνουν οι ίδιες Γεννήτριες Φωτός, να το παράξουν, να το απολαύσουν, να το ραδιοβολήσουν και να θεραπεύσουν το εαυτό και το περιβάλλον τους.

Το να αφυπνιστεί μία Ψυχή και μόνο, είναι απείρως σημαντικό. Γιατί με αυτό τον τρόπο άλλος ένας Φάρος Ψυχικός Ανάβει πάνω στη Γη κι ο οποίος έτσι Γειώνει ολοένα περισσότερο Πνευματικό Φως & Αγάπη [αυτή είναι μία Κοσμοουσία] στο Σώμα του, άρα τη διανέμει στους γύρω του, στον Πλανήτη του. Αυτό σημαίνει ότι ανυψώνει τις Δονήσεις, την Ενέργεια. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι "ένας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη".

Κάθε Ψυχικός Σπινθήρας που Ανάβει στη Γη επιπροσθέτει Ενέργεια στο Δικτύωμα της Γης!

Συνδέεται με τους Υπόλοιπους Αφυπνισμένους Αναμμένους Σπινθήρες και 'κάνουν Δίκτυο'!

Αυτό προσπαθούν να αποκρύψουν από την Ανθρωπότητα οι Σκιώδεις Κυβερνώντες οι οποίοι γνωρίζουν για την Αλλαγή Συχνότητας και κάνουν τα πάντα ώστε οι άνθρωποι να μην Αφυπνιστούν Πνευματικά, καθώς αυτοί χάνουν σταδιακά την ισχύ τους. Αφού οι Άνθρωποι δεν τους τρέφουν όπως παλιά με Σκοτεινή Ενέργεια - αλλά πλέον πολύ λιγότερο... 

Η Τροφή του Σκότους είναι τα Σκιώδη Συναισθήματα & Σκέψεις που εξαπολύει η ανθρωπότητα σε Ενεργειακό Πεδίο. Τα πάντα είναι Ενέργεια. Και η Ενέργεια του Πλανήτη μας αλλάζει μόνο με τη δική μας Συμβολή.

Να θυμίσω λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο η Συλλογικότητα μπορεί να αλλάξει τον Κόσμο μας. Οι Νόμοι της Φυσικής μας κάνουν για αυτό το παράδειγμα: 

Όταν πολλοί εκπέμψουμε στην ίδια Συχνότητα θα παρατηρηθεί το Φαινόμενο του Συντονισμού. Το Ισχυρό αυτό Πεδίο θα επηρεάσει άλλα κοντινά "περίπου Ομοιοκραδασμικά Πεδία" και θα τα μετασχηματίσει κι αυτά. Όσα δε δονούνται σε παρόμοια Συχνότητα μπορεί να 'κεραυνοβοληθούν' και να απωθηθούν μακριά - τους χτυπά 'ρεύμα'. Αυτό σημαίνει ότι το Σκοτάδι μέσα τους υπερτερεί και καθώς το Φως το καθρεφτίζει ανελέητα, εμείς για αυτούς είμαστε ο ...διάβολος! Αυτό όμως που βλέπουν στο πρόσωπό μας δεν είναι παρά το είδωλο του ίδιου τους του Σκιώδη Εαυτού που τους κυβερνά. Τώρα καταλαβαίνετε...

Έτσι.... 

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι σταδιακά να συναντιόμαστε οι ΟΜΟΙΟΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΙ με σκοπό να μεγεθύνουμε το Φως μας ώστε αυτό να αλλάζει σταδιακά της Συχνότητα του Κόσμου μας. Κι όμως γίνεται! Όταν Διαλογιζόμαστε, Προσευχόμαστε Μαζί ή από Απόσταση Συλλογικά, η Ενέργεια της Αγάπης + Φως = Μία Ομοουσία [Κυματοσωματίδιο Φυσικής] μεγεθύνεται και φέρνει τις αλλαγές στον Πλανήτη!


Στα Φεστιβάλ μας γειώνουμε όλοι μαζί Άπειρο Φως από την Πηγή - το Θεό, ο οποίος όμως έχει έναν Υποσταθμό, ΜΕΣΑ ΜΑΣ! Τα Φεστιβάλ Γειώνουν Τεράστιες Σφαίρες Φωτός που κυριολεκτικά 'σκάνε στη ΓΗ'! Μέσα από εμάς!


Ο τρόπος για να αλλάξουν τα κατεστημένα δεν είναι με τη Βία. Αλλά με τη ΜΗ ΒΙΑ.

Στάση Ζωής δεν είναι μόνο το παράδειγμά μας, 
αλλά και η Ενέργεια που εκπέμπουμε ως το ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΛΗΘΟΣ το οποίο αυξάνεται και άρα αρχίζει να αλλάζει τις Πλανητικές Συντεταγμένες, ώστε οι Θετικές Αλλαγές να αρχίζουν να Υλοποιούνται: το Κοινό Όραμα για ένα Κόσμο όπως τον θέλουμε μπορεί να γίνει σταδιακά η Πραγματικότητά μας. 

Οραματιζόμαστε Συνειδητά αυτό που θέλουμε και το κάνουμε Πραγματικότητά μας!

Με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι υλοποίησαν την Πραγματικότητα που φοβούνται, αντί να υλοποιήσουν την Πραγματικότητα, τον Κόσμο που Θέλουν!!!!!!!!!!!!!!!

Ζητάμε και μας Δίνεται! Αυτό είναι Υπόσχεση από το Δημιουργό μας. Η Ελεύθερη Βούληση χτίζει Παραδείσους & Κολάσεις την ίδια στιγμή. Οι Κοσμικές Ενέργειες που ραδιοβολούνται αυτή την εποχή από το Κέντρο του Γαλαξία και ουσιαστικά μέσα από την Καρδιά του Θεού, γειώνονται μέσα από τα Σώματά μας στη ΓΗ!

Αυτή είναι η δουλειά μας. Να είμαστε Πομποδέκτες - Αναμεταδότες του Φωτός. 
Απλά να είμαστε! 

Το να αφυπνιστείς πνευματικά είναι ήδη άθλος!

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ!

Τα πάντα φθίνουν μπροστά στην πραγματική αποστολή μας. Τελικά όλα είναι πολύ πιο εύκολα. Άρα, το κάλλιστο είναι να εργαζόμαστε ομαδικά. Όταν ένα σεμινάριο, διαλογισμός γίνεται σε ομάδα, όταν όλα τα μέλη βρίσκονται Συνειδητά μέσα στην κοινή διαδικασία, το Μέγεθος της Ενέργειας που παράγεται είναι τεράστιο και μεταστοιχειώνει την Ενέργεια έως και σε ένα χιλιόμετρο από το σημείο που βρίσκεται η ομάδα.

Αυτό το Δίκτυο ενώνεται με άλλα Ομοιοκραδασμικά Δίκτυα κι έτσι μεγιστοποιείται η Ισχύς του Φωτός στη Γη. Δεν ενώνονται μόνο τα Κοντινά Ομοιοκραδασμικά Δίκτυα, αλλά και τα Δίκτυα του Πλανήτη μεταξύ τους, ανεξαρτήτως θέσης!

Με λίγα λόγια φίλοι μου, τώρα καταλαβαίνετε ότι οι Σκέψεις σας, τα Συναισθήματά σας έχουν Αξία, Σημασία και Δύναμη. Ας είμαστε Συνειδητοί Πομποδέκτες Ανώτερων Συχνοτήτων. Κι ας παράγουμε 
και οι ίδιοι τα Ομορφότερα Φορτία μέσα από τις Καρδιές μας ως Προσφορά και Φόρο Τιμής στον Πανδημιουργό που μας έπλασε με 
το ίδιο Ποιόν - Φορτίο... 

Από Αγάπη & Φως εκ της Καρδιάς του Δημιουργού Ποιηθήκαμε. Και ως Φόρο Τιμής κι Ευχαριστίας το ίδιο Φορτίο Εκπέμπουμε στο Σύμπαν, Δώρο στους Κόσμους από εμάς...

Ευγνώμονες για το Θαύμα της Ζωής και της Συνειδητής Ύπαρξης...7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ρέικι
3ήμερο Φεστιβάλ Ελληνικού Οικουμενικού Πνεύματος
Αθήνα 21-22-23 Δεκεμβρίου 2012
7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ρέικι
3ήμερο Φεστιβάλ Ελληνικού Οικουμενικού Πνεύματος
Αθήνα 21-22-23 Δεκεμβρίου 2012
1ο Φεστιβάλ Ρέικι & Εναλλακτικών Θεραπειών Θεσσαλονίκης
26 Μαίου 2013
Τμήμα Πρότυπων Οραματικών Διαλογισμών by Filis Chrisou
FLIER SPORTS CLUB - Βόλος 2010 -2011Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ!
Το ντοκιμαντέρ μου:

 '' Όταν το Φως Γιορτάζει στη Γη ''

*

Ιστορικό Χρονολόγιο του Βιβλίου μου: 

"ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ 5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ"

http://andromeda-book.blogspot.gr/ 
Το κανάλι μου στο YouTube:

https://www.youtube.com/user/AndromedanWarriorΜε Αγάπη,

Φίλις Χρυσού

[Αndromeda Galactica]