1/10/14

Χρονοταξιδιώτης: Συναντώντας τον Εαυτό σου στα 70... Τώρα!


Πως θα ένιωθες αν σου συνέβαινε κάτι ανάλογο με αυτό που βλέπεις στο παραπάνω βίντεο; Ο κοινός νους αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο.

Δε θα κριθεί αν είναι αληθινό ή όχι το συγκεκριμένο βίντεο αλλά θα αναλογιστούμε τους Νόμους της Φυσικής Επιστήμηςόπως και θα σε εισάγω στη Μετα-Φυσική Πολυμετεπιστήμη που έρχεται από το Μέλλον να εδραιωθεί στη Γη, στο Μέλλον της. 

Εγώ θα έχω «φύγει» όταν θα γίνει γνωστή αυτή 
η Μετεπιστήμη, ωστόσο την προεισάγω στο βιβλίο μου: «Κοσμική Μύηση της Γης στη 5η Διάσταση»


https://www.facebook.com/EarthsCosmicInitiationbyFilisChrisou/

http://andromeda-book.blogspot.gr/


Αυτή δεν είναι άλλη από την Ένωση όλων των Επιστημών όπως και νέων άγνωστων στο σήμερα. Μην ξεχνάτε το μότο μας: 


«Ερχόμαστε από το Μέλλον και Πολεμάμε με Αγάπη».


Όταν η Πολυμετεπιστήμη θα Επιβεβαιώνεται ως Πραγματικότητα θα έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από το σήμερα του 2014 - 15 - 16 +.

Γνωρίζουμε ότι ιεραρχικά, "πάνω" από την 3η Διάσταση βρίσκεται η 4η Διάσταση, που μεταξύ άλλων είναι ο Κβαντικός Ταυτόχρονος Χωροχρόνος [Όλοι οι Χρόνοι στο Τώρα]. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι και λίγο… Άχρονος. Δεν περνάει με τίποτα! 

Για αυτό και τα Όντα που μας Επισκέφτηκαν από αυτή τη Διάσταση [οι «Καλοί» και «Κακοί» θεοί], ήταν τρόπον τινά Αθάνατοι, καθώς για αυτούς είναι σα να Μην Πέρασε Μια Μέρα από την Τελευταία τους Επίσκεψη...

Όταν ο Χρόνος «Σταματά», «Διαστέλλεται», πώς να Κυλήσει, να Τρέξει;!  Η 4η Διάσταση Δομείται από Εξωτερικές κι Εσωτερικές Διαστάσεις και Υποδιαιρείται σε Επίπεδα και Υποεπίπεδα. 

Εκεί Εντοπίζεται Ύλη και «Αιθέρια Ύλη».

Ο φίλος μας Επισκέφτηκε τον Εαυτό του στο Μέλλον. Το περίεργο είναι ότι τον Άγγιξε, δε βίωσε απλά ένα όραμα. 

Πως μπόρεσε να Φτάσει στο Μέλλον, να Ζήσει την Ίδια τη Ζωή του από Έξω από το Σώμα του όμως, σαν Παρατηρητής Επισκέπτης;!Είναι γνωστό ότι οι «Μαύρες Τρύπες - Σκουλικότρυπες» της Φυσικής είναι εκείνα τα Τούνελ που αν όταν Εισχωρεί Κάτι Μέσα τους Βγαίνει από την Άλλη Άκρη σε ένα Άλλο Χωροχρόνο.


Δε θα σας αναφέρω την Πηγή αυτής της Πληροφορίας, αλλά στην «Αντι-Ύλη» υπάρχει ένας Κόσμος Πανομοιότυπος με το δικό μας - στο Μέλλον. Μία Γη, Εμείς οι Ίδιοι σε μία πιο Εξελιγμένη Κατάσταση. 

Η «Αντι-Ύλη» Υφίσταται επειδή υπάρχει η Ύλη και Αντίστοιχα. Είναι σα να λέμε ότι στην 3η Διάσταση [Δυαδικότητα] Δεν Υπάρχει Φως Χωρίς Σκοτάδι. Χωρίς το Ένα Δεν Υπάρχει το Άλλο. Δε θα την Αποκαλούσα «Αντι-Ύλη» όμως. 

Είναι μία Κατάσταση την Οποία θα Κατανοήσουν καλύτερα οι Επιστήμονες στο Μέλλον. Το Μέλλον Έχει Ήδη Συμβεί Βέβαια στο Χωρο-Χρονο-Διηνεκές.

Στη Γη της Αντι-Ύλης [μέλλον] οι Πόλεμοι σταδιακά Γίνονται Παρελθόν ενώ η Ανθρωπότητα Αρχίζει να Επανακτά την Αυτοκυριαρχία της καθώς η Τυραννία Εξαλείφεται. 

Στη Δική Μας Γη [Παρελθόν] η Ανθρωπότητα, είναι Ακόμη Υποδουλωμένη στους Επικυρίαρχους - δηλαδή Σήμερα. 

Αντί για «Αντι-Ύλη» όμως, μήπως είναι καλύτερα να Αναλογιστούμε τα εξής: 

Στο Κβαντικό Διηνεκές τα Πάντα Έχουν Ήδη Συμβεί. Στην 3η Διάσταση όμως όλα Πρέπει να Παιχτούν και στο Τώρα Μας. 

Όπως επίσης Υπάρχουν και οι Παράλληλες Πραγματικότητες Εναλλάσσονται Αναλόγως των Επιλογών της Ανθρωπότητας. Μπορεί να γίνει έτσι. Μπορεί να γίνει κι αλλιώς όμως...


Η Ίδια Ύλη είναι Δυνατόν να Βρίσκεται Ταυτόχρονα σε 2 Σημεία;! Ο Ίδιος Άνθρωπος σε 2 Σημεία;!Ίσως όχι. Αλλά το Υπερφωτονιακό Υλικό από το οποίο είναι Φτιαγμένη η Ψυχή μας, το Λεπτοφυές Υλικό των Λεπτών Σωμάτων μας, μπορεί να Παίζει Παιχνίδια Άγνωστα για τη Ανθρωποσυνείδησή μας.

Η Ζωή μας στη Γη μπορεί να είναι Πραγματική ή Όνειρο. Μπορεί να Ζούμε Μέσα σε ένα Ολόγραμμα [που έτσι είναι το Matrix]. Μπορεί να Είμαστε Ολογράμματα που Μέσα τους Κατοικεί η Αληθινή Ψυχή μας. 

Όσο Αληθινή ή Ψεύτικη είναι η Παρουσία μας σε αυτή την Πραγματικότητα, άλλο τόσο είναι και η Συνάντηση στο video. Όσο Αληθινή είναι η Σάρκα και τα Συναισθήματά μας όταν Αγγίζουμε τον Αγαπημένο, άλλο τόσο Αληθινή είναι και η Επαφή με τον ίδιο τον Εαυτό μας, Μέσα μας ή Συναντώντας τον σε Όνειρο ή σε Χωροχρονικό Ταξίδι.

Που Σταματά η Πραγματικότητα και Που Ξεκινά το Όνειρο;!

Η Αληθινή Ζωή της Ψυχής άλλωστε είναι αυτή Μετά το Φυσικό Θάνατο όπου η Συνείδηση [Πνευματοψυχή] είναι Πλήρως Αφυπνισμένη πλέον Επί του Σχεδίου.

Ποιος Ταξιδεύει στο Χωροχρόνο;! Η Συνείδηση; Η Ψυχή; Και video όμως;!


Η Ύλη και η Αντι-Ύλη στο μεταξύ Μπορούν να Συναντηθούν από όσο είναι Γνωστό, Δεν Είμαι Σίγουρη όμως αν τα Πηγαίνουν Καλά....

Αλλά τη συνέχεια αυτής της σκέψης την αφήνω στη φαντασία του αναγνώστη…

Ένας Άγιος μπορεί να Βρεθεί την Ίδια Στιγμή Υλοποιημένος σε 2 Σημεία σε ένα Πλανήτη της Ύλης όπως είναι η Γη, όπως και ένα 3ο, 4ο Μέλος του Πολυδιαστασιακού Ενιαυτού του Μπορούν να Εμφανίζονται Ταυτόχρονα σε Ανώτερους Αιθέριους Κόσμους «Λεπτοφυούς Ύλης».

[Όλες οι Ψυχές Ανήκουν σε ένα «Δέντρο Ψυχών» - Πολυδιαστασιακός Εαυτός]. Ο Άνθρωπος δεν είναι Άγιος, ωστόσο έχει Δυνατότητες που ο Ίδιος Αγνοεί - είναι ένας Εν Υπνώσει θεός στην κυριολεξία - κι Ενίοτε Ενεργοποιούνται αυτές οι Δυνάμεις ώστε να Δύναται να Βιώσει Κυριολεκτικά Θαύματα που το Φτωχό Περιορισμένο - Πεπερασμένο Νοητικό Αδυνατεί να Εξηγήσει, ενώ σε έναν Άλλο Κώδικα τα Πάντα είναι Απολύτως Φυσικά.

Το γνωστό Πείραμα του Φωτονίου που Πέρασε Ταυτόχρονα από 2 Σχισμές και έγινε «Τα Φωτόνια» άφησε έκπληκτους τους Φυσικούς.

Ο Άνθρωπος που Ταξίδεψε στο Μέλλον και μάλιστα Βιντεοσκόπησε τον Εαυτό του Αγκαλιά με το…Μελλοντικό Εαυτό του, τι ήταν;!

Υλικός, Ονειρικός, Αποϋλοποιημένος;! 

Η κάμερα είναι γνωστό ότι μπορεί να αποτυπώσει και αόρατα στο ανθρώπινο μάτι στοιχεία όπως είναι οι Φωτεινές Σφαίρες “Οrbs”. Όμως εδώ δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Ο Άνθρωπος Άγγιξε το Μελλοντικό Εαυτό του. Τον Αγκάλιασε. Στο Μέλλον.

Αυτό θυμίζει τα πολύ «Ζωντανά Όνειρα» που δεν είναι παρά Ταξίδια και Συναντήσεις στην 4η διάσταση όπου Ταξιδεύουν οι «Ονειρευτές». Είναι τόσο Ζωντανά, ακριβώς γιατί είναι Πραγματικά! 

Εγώ ή ίδια Ονειρικά είδα 'Αγνωστέ στιγμές από την τωρινή Ζωή μου που Δεν τις Έχω Ζήσει ακόμα, αλλά και που Μπορεί να Μην τις Ζήσω - Αναλόγως σε Ποιας Παράλληλης Πραγματικότητας τις Ράγες θα Επιλέξω να Κυλήσω.

Εκτός από το ''Γραμμένο'' Κάρμα Υπάρχει και η Ελεύθερη Βούληση - οι Διαδρομές Μεταξύ των Σταθμών της Ζωής. Τα Σενάρια Ζωής Μπορεί να Είναι Εύπλαστα, να Αλλάζουν. Αν για παράδειγμα μία Ανθρωποψυχή Φωτιστεί Πνευματικά, Είναι Αδύνατον να Κάνει τη Ζωή που Συνήθιζε στο Παρελθόν. Αν όμως Δε Φωτιζόταν θα Συνέχιζε με τον Ίδιο Τρόπο.

Τα Συμπαντικά Ρευστά έχουν τη Δυνατότητα 
να Υλοποιούν Σκεπτομορφές - Εγρηγορότα. [Σκέψεις και Συναισθήματα γίνονται Πραγματικότητες]. Για αυτό η Ζωή είναι κατά 
ένα Μεγάλο Ποσοστό Προσωπικό Δημιούργημα. 

Το Κάρμα είναι Υπαρκτό αλλά η Σοφία Έγκειται στο Τι Θα το Κάνεις: θα το Αναβαθμίσεις ή θα το Αφήσεις να σε Καταπιεί;! 

[π.χ. οι Ατυχίες, οι Αδικίες μόνο Μαθήματα Αναβάθμισης είναι, καθώς το Κάρμα Αναβαθμίζεται από την Ελεύθερη Βούληση και κυρίως τις Ίδιες Εμπειρίες ο Φωτισμένος τις Αντιμετωπίζει με 
Άλλο Σοφό Τρόπο]. 

Πόσο Μεγάλη Ψυχή Έχεις ώστε να Ανυψωθείς 
Αντί να Κατηγορείς και να Εκδικείσαι;!

Με την ίδια λογική κι ο φίλος μας είναι σα να Ταξίδεψε σε ένα Όνειρο, μόνο που Κατόρθωσε να 
το Βιντεοσκοπήσει. Το γεγονός ότι Κρατούσε μαζί του την Κάμερα μας βάζει σε Σκέψεις, καθώς η Κάμερα είναι Υλική. Ταξίδεψε ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ... Όχι απλά ως Συνείδηση, Ψυχή κ.λ.π. όπως ένας Ονειρικός Ταξιδιώτης που Ταξιδεύει ως και σε Ανώτερες Διαστάσεις του Φωτός Μη Ύλης.

Αλλά γιατί να Περιοριζόμαστε από τις Γήινες Αισθήσεις όταν Γνωρίζουμε ότι η Ύλη Αποϋλοποιείται και Υλοποιείται Ανάλογα;! 

Όπως έκαναν και οι 4διάστατοι «θεοί» που άφησαν εποχή με αυτά τους τα κόλπα!

Το «Πείραμα της Φιλαδέλφειας» είναι γνωστό.  
Το Πλοίο Ταξίδεψε στο Χωροχρόνο μαζί με τους Επιβάτες του[Το παλιό πια αυτό καράβι τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα. Είναι και πάλι υλικό, υλοποιημένο].

Με την Ίδια Λογική ο Άνθρωπος και η Κάμερα Υλοποιούνται και Αποϋλοποιούνται Αναλόγως 
των Συνθηκών.

Όσο πραγματικά είναι τα «Ζωντανά Όνειρα» άλλο τόσο πραγματική είναι η ίδια η Ζωή.

Γιατί, Όταν το «Τώρα» Παρέλθει Γίνεται «Χτες» - Δηλαδή Όνειρο. Κι Αν ήταν Πάντα «Ματριξικό Όνειρο»;!

Όσο Ζωντανοί είναι οι Πεθαμένοι Συγγενείς που ενίοτε Παίρνουν Άδεια για να μας Δώσουν ένα Μήνυμα στον Ονειρικό «Σταθμό της 4ης Διάστασης», άλλο τόσο Ζωντανή και Τρυφερή ήταν η Αγκαλιά του Φίλου μας με τον Εαυτό Του, του Μέλλοντος.

Η Αγάπη στα Πρόσωπά τους [στο βίντεο] είναι Έκδηλη και η Ανάμνηση αυτή καθώς μας την αφηγείται ζωγραφίζει την Απροσμέτρητη Αγάπη 
στο πρόσωπό του - και μεταδίδεται σε εμάς.

Αλήθεια ή Ψέματα, έχετε Αναλογιστεί Πόσα Χρωστάμε στον Εαυτό μας;! Πόση Αγάπη, Κατανόηση κι Αυτοενδυνάμωση;! Ας Ξεκινήσουμε Σήμερα να Νιώθουμε όπως Αυτοί οι Δύο που Υποτίθεται είναι Ένας.

Άλλοι Κατασκευάζουν Χρονομηχανές κι άλλοι Μπαίνουν Μέσα σε αυτές Αιφνιδιασμένοι!

ΑστροΧωρο-Χρονο-Πύλες που Ενεργοποιούνται από Μόνες τους ή από Μία Ανώτερη Δύναμη ώστε να ωθούμαστε τώρα να γράφουμε άρθρα και να αναρωτιόμαστε.

Για κάποιο Λόγο Επιτρέπεται να Συμβαίνουν κάποια Πράγματα. Ίσως για να Μοιραστούμε στην Προκειμένη Περίπτωση αυτή τη Συγκίνηση και να Αναλογιστούμε Τι Είναι Αυτό που Θέλουμε να Πράξουμε Τώρα, ώστε στο Μέλλον να Καταλήξουμε Ευχαριστημένοι με τον Εαυτό μας και Περήφανοι για Όσα με Σθένος Καταφέραμε, Κατακτήσαμε, Υπερνικήσαμε.

Τουλάχιστον ο Φίλος μας έχει μία Ένδειξη ότι [αν συνεχίσει έτσι] Δε Θα Πεθάνει Πριν τα 70, άρα Μπορεί να Κάνει τις Θετικές Αλλαγές που Θέλει για ένα όλο Καλύτερο και Υγιέστερο Αποτέλεσμα. 

Επειδή το Σενάριο Ζωής Μπορεί να Αλλάξει από τον Τρόπο Ζωής, Κάποιος Μπορεί να Επισπεύσει το Θάνατό του Εάν Δε Σέβεται τη Ζωή του ή Έχει Παραιτηθεί. Ή Κάποιος Μπορεί να Ξεπεράσει μία Θανατηφόρα Πορεία Ζωής Αλλάζοντας Τρόπο Σκέψης, Συναισθήματα, Αλλάζοντας τη Ζωή του ριζικά.

Ο Φίλος μας Αν Συνεχίσει να Ζει Όπως Ζει, λογικά Θα Φτάσει να Δει τον Εαυτό του στα 70 - στο "Τώρα" των 70 ετών. Άραγε τη Στιγμή της Συνάντησης με το Νέο Εαυτό του, Πως Θα την Περιέγραφε Αυτός των 70 ετών στον Εαυτό του;!

Αυτή η Συνάντηση Δείχνει πόσο Μεγάλη είναι η Τιμή που Χρωστάμε στον Εαυτό μας που Επέλεξε να κάνει τη Θυσία να Ενσαρκωθεί. Είμαστε Ηρωϊκές Ψυχές και αυτή την Οφειλόμενη Τιμή την Κατανοούν οι Περισσότεροι Λίγο Πριν το Φυσικό Θάνατο.

Ας Μην Περιμένουμε Τόσο Πολύ ώστε να Αποδώσουμε Ευγνωμοσύνη, Εκτίμηση, στη Ζωή, στους Εαυτούς μας και στους Συνανθρώπους μας, στο Θέατρο που Επιλέξαμε να Παίξουμε Όλοι ως "Συμμαθητές Ηθοποιοί".

Η Αγάπη του Νεαρού με το Γηραιότερο Εαυτό του είναι ένα Ανυπέρβλητο Αίσθημα αν το Αναπολήσουμε. 

Τι Έχουμε Χάσει Όλοι μας στη Διαδρομή όταν Ψάχνουμε Εκεί Έξω Από Εμάς για Λύσεις και Ανακούφιση στις Οδύνες μας, όταν ο Ίδιος ο Εαυτός μας Εμπεριέχει Όλες τις Απαντήσεις;! Και Τόση Αγάπη…

Με Ενέπνευσε τόσο Πολύ αυτή η Συνάντηση – Σχέση στο Χωροχρόνο. Είμαστε το Παρόν, το Παρελθόν και το Μέλλον μας. Ας το Κάνουμε να Έχει Νόημα, να Μετράει το Γεγονός ότι ΖΗΣΑΜΕ.

Όνειρο ή Πραγματικότητα, ας Έχει Ποιότητα.

Ας Είμαστε Χρήσιμοι και Όχι Παράσιτα. 
Ας Προσφέρουμε, γιατί Για Αυτό Ήρθαμε. 
Όσο πιο Πολλά και Όμορφα Προσφέρουμε, Τόση Μεγαλύτερη η Ευτυχία που Βιώνουμε. Ας Πούμε Σήμερα στους Αγαπημένους μας Πόσο τους Αγαπάμε, Όχι Αύριο γιατί Ίσως Αύριο κιόλας να Είναι Αργά.

Μόλις Έχασα τον Λαλύτερό μου Φίλο. «Έφυγε» καθισμένος στην καρέκλα του – «Όρθιος», από Καρδιακή Ανακοπή στα 61 του [29/7/2013]. Μέχρι χθες Ήμασταν Μαζί. Του Είχα Δείξει και του Είπα Μόλις πριν λίγες μέρες πόσο Πολύ τον Αγαπάω. 

Θα Ήθελα Πολύ να Κάνω το Ίδιο Ταξίδι με το Φίλο 
μας, για Να Συναντήσω το Δικό μου Φίλο που τόσο Αιφνίδια Έφυγε. 

Θα Ήθελα όσο τίποτε άλλο κι εγώ να τον Αγκαλιάσω, Ξανά… Αν και το έκανε ο Ίδιος σε αυτό το Ταξίδι που κάνουμε με το Αστρικό μας Σώμα στην 4η Διάσταση, που λέγεται «Όνειρο». Συναντηθήκαμε και μου Έδωσε Άπειρη Αγάπη. Όχι όπως η Ανθρώπινη μα Ανεκδιήγητη Ουράνια Άνευ Όρων Θεϊκή...

Τα Πάντα Μας Επιστρέφονται στο Πολλαπλάσιο και Ζούμε τον Κόσμο που οι Ίδιοι Δημιουργούμε. Φανταστείτε ο Φίλος μας να Συναντούσε στο Μέλλον τον Κακοποιό Εαυτό του. 

Μπορεί να τον Αγκάλιαζε και να τον Συγχωρούσε, 
να Έκλαιγαν Μαζί Αγκαλιά, αλλά εκ πρώτης όψεως 
θα ήταν λυπηρό το θέαμα για αυτόν. Ίσως όμως αυτή 
να ήταν η Ευκαιρία του να Αλλάξει το Σήμερα, ώστε να Αλλάξει και το Αύριο με τη Σειρά του.

Οι εν δυνάμει Παράλληλες Πραγματικότητες είναι Ενεργές ως προς την Εκδήλωσή Μίας εξ αυτών, Ανάλογα με τις Πράξεις της Στιγμής. 

Ο Άνθρωπος έχει ένα 25% Ελευθεριότητας 
[Θεόδοτη Ελεύθερη Βούληση] με το οποίο μπορεί είτε να Καταστρέψει το Προδιαγεγραμμένο Ψυχικό του Σχέδιο [75% - Κάρμα], είτε να το Αναβαθμίσει κάνοντας Ηρωικές Υπερβάσεις!

Και μέσα από όλα αυτά προκύπτει ένα Μήνυμα από 
το Δημιουργό μας. Ο Θεός Δε Μας Κρίνει, Ούτε Μας Καταδικάζει.

Εμείς οι ίδιοι κρίνουμε και θα κρίνουμε τον Εαυτό μας μετά το φυσικό θάνατο. 

Εμείς θα του αποδώσουμε τιμές ή δε θα μπορούμε 
να τον συγχωρήσουμε. 

Εμείς σχεδιάζουμε το επόμενο Ταξίδι Ενσάρκωσης 
ώστε να επαναφέρουμε σε ισορροπία τις ενέργειες 
που ανακατέψαμε.

Τόσο Υψηλή είναι η Αγάπη του Θεού για το Δημιούργημα. Η Ψυχή μετά το φυσικό θάνατο προσκαλείται να κρίνει μόνη τον Εαυτό της για τα πεπραγμένα της κατά την ενσάρκωση. 

Και η μεγαλύτερη πρόκληση – πρόσκληση για αυτή είναι να καταφέρει να συγχωρέσει το ασυγχώρητο… Συνήθως δεν μπορεί. Και κλείνεται σε αυτοδημιούργητες κολάσεις όπου οι πράξεις, 
τα πρόσωπα, οι Τύψεις – Ερινύες την κυνηγούν. 

Και πάλι… Προσκαλείται να τα καταφέρει. 
Να καταφέρει να δει το Θεό μέσα της και μέσα σε όσες Ψυχές αγάπησε ή έβλαψε.

Αυτό είναι το μεγαλείο του Δημιουργού μας. 
Του Πατέρα-Μητέρας Θεού. 

Υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από αυτή;! Μας δίνει Ελευθερία.

Με τα ίδια μάτια του Δημιουργού μας καλούμαστε 
να αντικρίσουμε τον Εαυτό και τις άλλες Ψυχές τριγύρω μας. 

Με απόλυτη Συμπόνια και Κατανόηση. 
Ό,τι κι αν συμβεί. Ό,τι κι αν συνέβη στο παρελθόν.
Αγάπη. Ο μόνος λόγος για τον οποίο ήρθαμε εδώ. 
Όλα ξεκινούν κι αφικνούνται στην Αγάπη.

Και τελικά, πόση αγάπη έχουμε στερήσει στον Εαυτό μας αναζητώντας την από κάποιον άλλο;! 

Γιατί πρέπει κάποιος άλλος να επιβεβαιώσει το δικό μας θαύμα έξω από εμάς τους ίδιους;!

Ο φίλος μας στο video έδειξε «να τα έχει πολύ καλά με τον Εαυτό του»… Κι όταν τον συνάντησε αυτό πιστοποιήθηκε. 

Έτσι κι εμείς με την ίδια έμπνευση καλούμαστε να αναθεωρήσουμε ή να επιτιμήσουμε τον Εαυτό μας για τα πεπραγμένα.

Πραγματικό ή φανταστικό το σενάριο, δεν παύει να ξυπνά μέσα μας αυτά που ξεχνάμε στην καθημερινότητα και τα θυμόμαστε 
σε μια αστραπιαία στιγμή, όταν χάνουμε για παράδειγμα κάποιον δικό μας. Εκπαίδευσα τον εαυτό μου ώστε να μην παίρνει τίποτα ως δεδομένο. 

Ακόμη και πριν παραλίγο χάσω τη Ζωή μου σε ένα δυστύχημα όπου κάποιοι άλλοι "έφυγαν", ήδη ζούσα την κάθε μέρα σα να πρόκειται να φύγω αύριο... 
Και ήμουν μόλις 19 ετών.

...Πάραυτα, όταν έχασα μία σημαντική Αξία στη Ζωή μου όπως ο φίλος μου κι αμέσως μετά έχασα ένα υπέροχο σκυλάκι που σκεφτόμουν να το υιοθετήσω...

 ...Όσο "Μη Δεδομένες" κι αν θεωρούσα τις ευλογίες αυτές στη Ζωή μου και τις εκτίμησα, άλλο τόσο ο πόνος του αποχωρισμού μεγεθύνθηκε! Ακριβώς γιατί όλα τα "Μη Δεδομένα" στη Ζωή μου ΑΞΙΖΑΝ!

Κι έτσι, κι ο πόνος αξίζει ως αντίτιμο των δώρων που έλαβα, έστω κι αν ήταν μεταξύ των λίγων και πολύ σημαντικών. 

Γιατί ας μην το ξεχνάμε, στη Δυαδικότητα ακόμη υπάρχει ένα αντίτιμο για τη χαρά [στις περισσότερες περιπτώσεις πέραν ακόμη και του φιλοσοφικού μονοπατιού]. Πληρώνεται με πόνο...

Ο πόνος αυτός όμως είναι η ωστική δύναμη που μας κάνει να προχωράμε με νέο θάρρος. Και με όπλα τις εμπειρίες μας και την αγάπη που μοιραστήκαμε. Για να συναντήσουμε μια μέρα τον ίδιο τον Εαυτό μας σε μια άλλη κατάσταση και κάνοντας μαζί του ανασκόπηση της Ζωής μας να μείνουμε ευχαριστημένοι. 

Και πάνω από όλα να έχουμε πάψει να τον τιμωρούμε τόσο αυστηρά λες και έπρεπε να είμαστε τέλειοι όταν εδώ ερχόμαστε ως μαθητές.

Ας δώσουμε μια νοερή αγκαλιά στο Είναι μας που παλεύει να αναστηθεί μέσα από την Ύλη.

Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί. Γιατί η Κατανόηση και η Συμπόνια θα φέρουν Αγάπη προς κάθε κατεύθυνση. Και Σοφία…

Σας στέλνω μια νοερή αγκαλιά…

Γιατί η Ενέργεια της Αγάπης είναι ατελεύτητη, αναζωπυρώνεται από τις στάχτες, λάμπει στο αείζωο κοσμοδιηνεκές, είναι η ίδια
η Ζωή.

Αλλά πριν κλείσω με τη φιλοσοφική ματιά στο παραπάνω φαινόμενο που ανάλυσα, θέλω να σας πω ένα καλό νέο...

Μιλάμε συχνά για την αναβάθμιση του Πλανήτη μας και το επικείμενο σχέδιο Ανάληψης - και των Ψυχών - σε μία ανώτερη κατάσταση ύπαρξης, διάσταση.

Το Θεϊκό Σχέδιο μας αποκαλύπτεται: Με ποιο τρόπο δύναται να αναληφθεί ο Πλανήτης όταν υπάρχει ακόμη το Σκιώδες Κάρμα που κάνει τις Ψυχές να επανενσαρκώνονται για να το εκτίσουν; 

Η απάντηση είναι απλή: Πολλά Κοσμικά Συστήματα περιμένουν τη Γη ώστε να αναληφθούν μαζί, καθώς είναι η μόνη που καθυστερεί τη διαδικασία. Ο τρόπος για να γίνει αυτό καθώς εισερχόμαστε στη Χρυσή Εποχή του Υδροχόου είναι ο εξής:

Οι Μεταξετασταίες Ψυχές και κυρίως οι Κακούργες, δεν επιτρέπεται να ενσαρκωθούν ξανά σε αυτή τη Γη ώστε να διαιωνίζουν τα εγκλήματά τους ή τη στασιμότητά τους, σε ένα Κόσμο ο οποίος θέλει να εξυψωθεί και είναι Έτοιμος! 

Αυτός ο Κόσμος είναι οι Αναβαθμισμένες Ψυχές.

Ο Μεγάλος Δημιουργός, όπως με τους Συνδημιουργούς Ζωής έπλασε Σύμπαντα, Πλανήτες, Όντα, έδωσε μία "Άλλη Πανοιμοιότυπη Γη" ως χώρο - "παιδική χαρά των τρελών" για όσους δεν "καταλαβαίνουν"....

Ήδη σταδιακά οι Ανθρωποψυχές βιώνουν 2 διαφορετικές καταστάσεις: Οι μεν Φωτεινές βιώνουν τη Συγχώνευση Διαστάσεων και αναβαθμίζονται κερδίζοντας πίστες. 

Οι δε Μετεξετασταίες βιώνουν τη Σύγκρουση Διαστάσεων, εφόσον βιώνουν ένα ανελέητο εσωτερικό πόλεμο, σύγκρουση που καθρεφτίζουν 
και έξω, στον κόσμο [τους].

Οι ανθρωπότητες διαχωρίζονται ήδη σε αυτή την Πραγματικότητα - Γη. Είναι θέμα προσωπικής επιλογής: Το κάλεσμα ισχύει για όλους! 

Θα γίνεις Άγγελος στην κυριολεξία;!

Ή ένα στοιχειό των υπαρξιακών ταρτάρων
που θα αυτοκανιβαλίζεται επειδή δεν αναγνώρισε ποτέ το Θεό μέσα του και γύρω του;!


Όπως καταλάβατε ο φίλος μας είναι ένας 
από αυτούς που βρίσκονται μεταξύ 
των Φωτεινών Ψυχών οι οποίοι συνεχίζουν 
τη Ζωή ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ. 

Η Γη του αύριο έχει ακόμα Ήλιο, Αγάπη, Ζωή...

Κι ευχαριστούμε το φίλο μας που μας έδειξε ότι για τουλάχιστον +/- 30 χρόνια ακόμα, δε θα καταστραφούμε!  :)))))
Με Αγάπη πολλή Αγάπη από το Μέλλον...

Φίλις Χρυσού 
ndromeda Galactica]


* Τα συγγράμματά μου υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνο με την πρόσθεση των συνδέσμων & του ονόματός μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.