10/7/14

Nτοκιμαντέρ: "ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΗ ΓΗ" της Φίλις Χρυσού*[ένα τεχνικό θέμα με τις εικόνες και το φόντο του blog θα λυθεί άμεσα, ευχαριστώ].
 
 
 
 


 
 
 
Mε μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω το πρώτο μου ντοκιμαντέρ. Άπειρες ώρες δουλειάς με τους συνεργάτες μου που αγάπησαν την ιδέα και τη στήριξαν και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Θέλω να δουν όλοι τι κάνουμε στην Ελλάδα. [Ο υποτιτλισμός με κάνει πολύ χαρούμενη γιατί τώρα θα μπορούμε να συνδεθούμε φίλοι μου από το εξωτερικό, σαν μια οικογένεια που πραγματικά είμαστε].


Tα 2 Μηνύματα του Ντοκιμαντέρ
 

Αρχικός στόχος αυτού του ντοκιμαντέρ είναι η γνωριμία κι επαφή αυτών οι οποίοι είναι «έτοιμοι», μαζί μας! Είμαστε χαρούμενοι, μας αρέσει η Ενότητα, η Αγάπη και το Φως. Και είμαστε χιλιάδες σε ολόκληρο τον πλανήτη εμείς που γιορτάζουμε τη Θεόδοτη Ελευθερία μας, την Ενότητα, το Οικουμενικό Πνεύμα. Εμείς οι «έτοιμοι», σταδιακά αφήνουμε πίσω μας τα συντρίμμια της παλιάς Σιδηράς Εποχής καθώς εισερχόμαστε στη Χρυσή Εποχή που ήδη ανατέλλει μέσα μας…

Ζούμε σε μια από τις πιο συγκλονιστικές εποχές στην ιστορίας της Γης. Ο κόσμος μας σταδιακά περνά σε ανάληψη – και προς το παρόν γίνεται «οι κόσμοι» που διαχωρίζονται από επιλογή. Και διδάσκουμε τον τρόπο για την επαφή των ανώτερων διαστάσεων του Φωτός με το δικό μας κόσμο που ζητά ξανά το Φως του για να αναληφθεί πρωτίστως εσωτερικά, οντολογικά σε μία ανώτερη σφαίρα.

Εσύ σε ποιο κόσμο θέλεις να ζήσεις;! Σε αυτό που σου επέβαλλαν και γκρεμίζεται ή σε αυτό που δημιουργείς και υλοποιείς με αρωγό το ίδιο το Πνεύμα της Πανδημιουργίας και που ανυψώνεται στο Φως;!


1ο Μήνυμα: Δάσκαλοι + Θεραπευτές - «Πνευματικοί Αφυπνιστές». Στη δύσκολη αυτή εποχή οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι σα μία γροθιά, μακριά από κάθε αντιπαλότητα και διαχωριστικότητα.
Βρισκόμαστε στην εποχή όπου ο τίτλος «Δάσκαλος» απομυθοποιείται: Δάσκαλοι και μαθητές είμαστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι της Γης. Οι «Δάσκαλοι» είναι μόνο Εισηγητές - καθώς απλά αφυπνίζουμε και τους υπόλοιπους Αγγέλους της Γης ώστε να «θυμηθούν» ποιοι είναι, ώστε να συνεχίσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους το δικό τους δρόμο.
Χρέος όλων μας είναι να ωθούμε τις Ανθρωποψυχές – «Ανθρώπινους Αγγέλους» να ανακαλύψουν τον εσωτερικό τους Δάσκαλο και σταδιακά να απελευθερωθούν, ανεξάρτητοι, ώστε να ανοίξουν τα δικά τους φτερά και να πετάξουν προς την έκφραση κι υλοποίηση του ανώτερου πεπρωμένου τους.

2ο  Μήνυμα: «Ανθρώπινοι Άγγελοι». Εσείς που έρχεστε για πρώτη φορά σε επαφή με το χώρο μας. Ο οποίος είναι ένας φωτεινός κόσμος μέσα στο γνωστό σκοτεινό κόσμο - πολύ χαρούμενος, πολύ ενδιαφέρον, γεμάτος εργαλεία για πραγματική εξέλιξη και μελλοντική σοφία κι ευτυχία για κάθε ψυχή που το αποζητά.
Όποιος ψάχνει, πάντα βρίσκει! Για εσάς που μας βρήκατε, που βρήκατε αυτό το βίντεο, το πρώτο βιβλίο πνευματικής αφύπνισης, τον πρώτο «άνθρωπο» καθοδηγητή, το πρώτο σεμινάριο, σας καλωσορίζω στην έναρξη και της δικής σας αφύπνισης και σας προσκαλώ να πλησιάσετε προς εμάς σύμφωνα με το συγχρονικό κάλεσμα της Καρδιάς σας που τώρα ακούτε.
Και για εσάς το μήνυμα είναι ίδιο: «Ο σκοπός της αφύπνισής σας είναι η πλήρης απελευθέρωση από κάθε γήινο δεσμό που ως τώρα σας κρατούσε πίσω από την εξέλιξή σας. Θα ανακαλύψετε το Δάσκαλο μέσα σας. Αυτό σημαίνει την πλήρη απεξάρτηση από κάθε καθοδηγητή ή σφετεριστή της δικής σας δύναμης αργά ή γρήγορα, ώστε με τη σειρά σας να κάνετε το ίδιο και για άλλες «έτοιμες» Ψυχές.
Ανακαλύψτε τον Εσωτερικό Δάσκαλο, διεκδικήστε πίσω τη Δύναμή σας, αγαπήστε τον Ενιαυτό σας κι όλο το Σύμπαν θα συνωμοτήσει ώστε να βιώσετε την πληρότητα, την πλήρη απελευθέρωση, φώτιση κι ανύψωση σε κάθε τομέα της Ζωής σας!»


…Κύριος στόχος ζωής μου είναι η Ανιδιοτελής Προσφορά για το Ανώτερο Κοινό Καλό, το Πνεύμα Ενότητας [έξω από κάθε δογματισμό & περιχαράκωση] και η ώθηση ώστε οι Άνθρωποι να πάψουν να είναι αιώνιοι «ακόλουθοι» και να ανακαλύψουν το Δάσκαλο μέσα τους - Φωτισμένοι, Ανεξάρτητοι, Ελεύθεροι!

 
Σας ευχαριστώ,
 
Φίλις Χρυσού.- [Andromeda Galactica]
 
 
 
* Tα συγγράμματά μου υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας.
Επιτρέπεται η αναδιμοσίευση μόνο με την πρόσθεση των συνδέσμων
και του ονόματός μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.