11/1/13

2] Όταν ο Νόμος της Έλξης συνάντησε το Νόμο της Δράσης & Αντίδρασης..
''Μαγνητικοί Καθρέφτες''

Ο Νόμος της Έλξης + ο Νόμος της Δράσης & Αντίδρασης


[Μέρος 2ο]


[...συνέχεια]

[Απόσπασμα από το 1ο μέρος]

''Είναι γνωστό ότι στην 4η διασταση ζει το συναισθηματικό μας σώμα που αυτή την εποχή βιώνει ένα μεγάλο κι επίπονο καθαρισμό στο όνομα της Θεραπείας κι Εξιλέωσης του Κάρμα των τελευταίων 5.000 ετών αυτής της ανθρωπότητας - όπως αυτή ενσαρκώνεται κι επανενσαρκώνεται - και που αντί να εξαγνίζεται, στην πλειονότητά της φορτώνεται με νέο αρνητικό Κάρμα...''

[Ερωτήσεις από το 1ο μέρος]

- Γιατί πραγματοποιείται αυτή η μεγάλη εκκαθάριση;!
- Τι θα γίνουν αυτοί που φορτώνονται με νέο σκιώδες Κάρμα;!
- Πως μπορούμε να κάνουμε το Νόμο της Έλξης να λειτουργήσει λυτρωτικώς       συνδιαστικά με το Νόμο της Δράσης - Αντίδρασης [ουσιαστικά] σε συνεργασία με το Νόμο του Κάρμα και του Ντάρμα;!
- Γιατί το άγνωστο της αλλαγής να φοβίζει τόσο πολύ; Μήπως γιατί ως ψυχές έχουμε καθεμία διαφορετικές εμπειρίες και μαθήματα στο ρου της εξέλιξής μας;

...Η μεγάλη αυτή εκκαθάριση πραγματοποιείται στα πλαίσια της εισόδου του πλανήτη μας στις παρυφές της 4ης διάστασης ήδη και επισήμως από την 21η Δεκέμβρη του 2012, καθώς σε συνάρτηση με τα αρχαία ημερολόγια των άγιων πολιτισμών που κράτησαν τη Φλόγα του Πνεύματος αναμένη, ο 4ος κύκλος - Ήλιος, η Σιδηρά εποχή και ανθρωπότητα μόλις διήνυσαν ένα μεγάλο κύκλο, υπαγόμενο σε άλλους μεγάκυκλους και υπόκυκλους.

+/- 26.000 έτη
+/- 13.000 έτη
+/- 6.500 ή 5.125 έτη
+/- 2.160 έτη κ.ο.κ.

Ο 5ος Ήλιος, η 5η ανθρωπότητα περνά και διυλίζεται μέσα από τη ''γέφυρα'' 4η διάσταση. Σε αυτή τη ''γέφυρα'' βρίσκεται το συλλογικό Συναισθηματικό Σώμα της ανθρωπότητας. Ένας κόσμος matrix, καμωμένος από ιδέες, επιθυμίες, συναισθήματα, σκεπτομορφές. Κυρίως η σκιώδης δράση των ανθρώπων, είναι αυτή που τροφοδοτεί τα σκιώδη πεδία της 4ης διάστασης, δηλαδή κυριολεκτικά τις κολάσεις των εφιαλτών αλλά και αυτές που συναντά η Ψυχή μετά το φυσικό θάνατο, καθώς ό,τι έσπειρε θερίζει, μια και η παρουσία της στους κόσμους ακολουθεί τους Φυσικούς Νόμους της Μετα-Φυσικής και Αλχημιστικής. Θερίζει αυτά που προκάλεσε στον εαυτό της και κυρίωε βιώνει τα συναισθήματα που προκάλεσε και στους άλλους...

Ο ''Μαγνητικός Καθρέφτης'' είναι το ίδιο το matrix στο οποίο υποπέφτει η Ψυχή ενδεδυμένη το ανθρώπινο ένδυμα και ρόλο, τυλιγμένη με το ''πέπλο της λήθης''.

Υποπέφτει, σημαίνει αδυνατεί να αποκωδικοποιήσει το παράλογο θέατρο στο οποίο ζει ως ''ηθοποιός'' με περιορισμένη μνήμη, ενώ έχει ξεχάσει ότι σενάριο, σκηνικά, σκηνοθεσία, ρεπεράζ - τοποθεσία, συμπρωταγωνιστές, τα έχει επιλέξει η ίδια πριν έρθει σε αυτό το μάθημα στην 3η διάσταση...

Ο Χριστός κάποτε ήρθε για να εξαγνίσει με την ίδια τη Θυσία του αυτό τον κόσμο, αλλά ''σήκωσε'' και ένα μεγάλο βάρος του ανθρώπινου Κάρμα με το θάνατό του, καθώς κάθε θάνατος αποτελεί μια μεγάλη μεταστοιχειωτική εμπειρία για το ίδιο το πρόσωπο όσο και για την πραγματικότητα που μεταμορφώνει καθώς την αφήνει πίσω του.

Το μάθημα της Θυσίας και του Εξαγνισμού μας το δίδαξε με την ίδια την ιστορία του.
Με τον ίδιο τρόπο οφείλουμε να εξαγνίζουμε την ψυχή μας μαθαίνοντας να αποκωδικοποιούμε το θέατρο των ανρθώπων. Να αντέχουμε στωικά κάθε δοκιμασία η οποία μόνο στην εξάγνιση και στην ανύψωση οδηγεί.

Αντί για την ακραία πόλωση της αντεκδίκησης - άρα της διαιώνισης του αρνητικού Κάρμα, οφείλουμε να αυτοδιδαχτούμε την Αγάπη και τη Συγχώρεση, μαθαίνοντας μέσα από την αυτοθυσία των σκληρών ρόλων που ήρθαμε να ερμηνεύσουμε, να αγαπούμε τιμητικά τον Εαυτό μας, την πολύπαθη ψυχή μας, να βιώνουμε τη Συμπόνια. Και βιώνοντας την κατ' ουσία Συμπόνια για εμάς τους ίδιους με την αυτοσυγχώρεση, να κατανοήσουμε έτσι και τους συνανθρώπους, τις λαμπερές ψυχές που παλεύουν με τον ίδιο τους τον εαυτό. Με το Σκιώδη Εαυτό, το υποσυνείδητο, το Φόβο και τα παράγωγα αυτού..

4η διάσταση
Σκιώδης Εαυτός
Σκιώδη πεδία 4ης διάστασης
Υποσυνείδητο

Η θεραπεία του υποσυνειδήτου, του ενός από τους 2 πόλους της Δυαδικότητας όπως βιώνεται η πραγματικότητα σε αυτό τον κόσμο, είναι το μεγάλο κάλεσμα για την Ψυχή.

3η διάσταση = δυαδικότητα

Με ποιο τρόπο η γέφυρα της 4ης διάστασης μπορεί να οδηγήσει κάθε ανθρωπόψυχή στο Ένα Φως της 5ης διάστασης της 5ης Χρυσής Εποχής και Ανθρωπότητας;! Αυτό το σχέδιο αποτελεί την ολοκλήρωση του κύκλου των +/- 26.000 ετών, καθώς εισήλθαμε ως ανθρωπότητα στον 5ο κύκλο των επόμενων 5.125 ετών και 2.125 ετών που μεσουρανεί +/- η Εποχή του Υδροχόου.

[συνεχίζεται..]

*[Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με την άδειά μου και μόνο με την αναφορά του domain name της σελίδας αυτής, καθώς και στο βιβλίο μου: ''ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ 5Η ΔΙΑΣΤA
ΣΗ'' http://andromeda-book.blogspot.gr/  Ευχαριστώ για την κατανόηση].


Φίλις Χρυσού - [Αndromeda Galactica]

*[Tα συγγράμματά μου υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας.
Επιτρέπεται η αναδιμοσίευση μόνο με τηεση των συνδέσμων και του ονόματός μου.
Ευχ