7/1/13

1] Όταν ο Νόμος της Έλξης συνάντησε το Νόμο της Δράσης & Αντίδρασης..
Κάποιοι το αντιληφθήκατε ότι τροχιοδρομήσατε αυτές τις μέρες στις ράγες της Νέας Πραγματικότητας, η οποία εκδηλώνεται ήδη ενδυναμωμένη από την πίστη, την προσήλωση, το συλλογικό συντονισμό στις νεοεισερχόμενες ανώτερες πνευματικές ενέργειες οι οποίες ραδιοβολούν τον πλανήτη μας;!

Το είδατε πως εκεί που κρατούσατε ο ένας το χέρι του άλλου, ξαφνικά ο άλλος γύρισε τρέχοντας πίσω στη δυαδικότητα και νιώσατε για λίγο μόνος ή μόνη; Σα να άδειασε ο κόσμος, επειδή την ίδια εποχή αποχωρούν σπασμωδικά όλοι μαζί - άλλοι προς τα μπρος και άλλοι πάλι προς τα πίσω;! Άλλοι ενώνονται ξανά μαγικά, επειδή συντονίστηκαν ανέλπιστα στην ίδια συχνότητα ύστερα από μεγάλες θεραπευτικές δοκιμασίες μεγάλων αναβαθμιστικών εκκαθαρίσεων με τη βοήθεια των ανώτερων ενεργειών, όπως αυτές λούζουν τον κόσμο μας..

Γιατί το άγνωστο της αλλαγής να φοβίζει τόσο πολύ; Μήπως γιατί ως ψυχές έχουμε καθεμία διαφορετικές εμπειρίες και μαθήματα στο ρου της εξέλιξής μας; Άλλες είναι τολμηρές και Ζουν, άλλες είναι λάτρεις της λιμνάζουσας ρουτίνας, αυτής που γηράσκει πριν καν φύγουν τα ορατά νιάτα, αλλά δε διδάσκει.. Υπάρχουν οι αρχαίες ψυχές, οι αστρικές ψυχές, οι [σπάνιες αγγελοψυχές], οι γήινες ψυχές, οι γήινες νεαρές ψυχές, οι αρχαίες γήινο- αστρικές ψυχές και άλλες πολλές.. Κάθε μία βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο εξέλιξης και έχει ένα προσωπικό σχέδιο να διεκπεραιώσει.

Οι ψυχές συναντιούνται σαν τα καράβια. το καθένα με διαφορετικό προορισμό. Πολλές τυχαίνει να έχουν τον ίδιο προορισμό αλλά χωρίζονται για να πάρουν η καθεμία διαφορετικές εμπειρίες και ξανασμίγουν πολλές φορές ανέλπιστα, πιο σοφές, για να συνεχίσουν και πάλι σε ένα από κοινού αναβαθμισμένο αλλά πιο ''ανώδυνο'' μάθημα. Γιατί κάθε διάδραση είναι μάθημα. Άλλοτε ξαναχωρίζουν, άλλοτε μένουν μαζί..

Αυτή είναι η περίοδος της μεγάλης διάλυσης και του μεγάλου μετασχηματισμού. Ιδίως μέσα από τις στάχτες γεννιούνται τα μεγαλύτερα θαύματα.

Μέχρι την τελευταία στιγμή του ''Ορόσημου Συνειδητότητας'' της 21-12-2012, ήταν τόσο σίγουρο κάποιοι ότι θα τροχιοδρομούσαμε μαζί στις νέες ράγες της αναβαθμισμένης δονητικής πραγματικότητας, αλλά τελικά τα oursiders ήταν αυτά που ξαφνικά πήραν τη θέση αυτών των μεγάλων favorie!

Oι ανώτερες ενέργειες έρχονται για να αναστατώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους, για να κατακάψουν ή να εξυψώσουν ανάλογα και σε σχέση με την Αντίσταση ή την Αποδοχή από τους ''αντιστάσεις - μετασχηματιστές'' ανθρώπους.

Το Φως, όταν έρχεται σε μεγάλα κύματα και ρέει σε μέσα στο ''δοχείο'' που είναι ο άνθρωπος - λάτρης της δυαδικότητας και των ''γκρίζων ζωνών'', κατακαίει την "αντίσταση'' αυτή, η οποία δεν έμαθε να μετασχηματίζει το Φως σποραδικά, σε δόσεις, μέσω της Ελευθερόβουλης Πρόσθεσης για αναβάθμιση. Ο άνθρωπος ''δοχείο'' ο οποίος θέλησε να αναβαθμιστεί και να μετασχηματίσει το σκιώδη εαυτό - το σκοτάδι σε Φως, απέκτησε μια ισχυρή "αντίσταση" αλλά έγινε ο ίδιος ένας μεγάλος "μετασχηματιστής" ενεργειών. Μετασχημάτισε σταδιακά τα μεγαλύτερα φορτία της παρελθοντικής ζωής του σε Φως...

Κι έτσι, την εποχή αυτή της εισροής των μεγάλων κυματικών Πνευματικών Ενεργειών, των κατερχόμενων κατευθείαν από τη "Συμπαντική Συνείδηση", τον Κεντρικό Ήλιο, την Καρδιά του Θεού μέσω της Ζώνης Φωτονίων, οι ανέτοιμοι ζουν στον πανικό, καθώς το Φως εξαγριώνει όλο περισσότερο το σκοτάδι τους μέχρι να καεί εντελώς η "αντίστασή" τους, ενώ αυτοί που τόλμησαν να δουν κατά πρόσωπο τα σκιώδη τους κλάσματα, να τα συγχωρήσουν και ακόμη και να τα αγαπήσουν, κατάφεραν να ανυψωθούν στο Φως, να αναληφθούν πνευματικά ώστε να μπορούν τώρα να σερφάρουν κυριολεκτικά επάνω στα φωτονιακά κβαντικά κύματα αλλαγής στιβάδας - πραγματικότητας...

Παντού οι άνθρωποι βρίσκονται να ζουν τις ασταθείς ζυμώσεις μέσα τους, τέτοιες, που ακόμη και οι αφυπνισμένοι δυσκολεύονται να ερμηνεύσουν. Είναι τόσο ανατρεπτικά και ταυτόχρονα τα αλλόκοτα σενάρια που βιώνουμε αυτή την εποχή των γρήγορων ταχυτήτων έχοντας πια περάσει στις παρυφές της 4ης διάστασης. Εκεί όπου ο Νόμος της Δράσης και Αντίδρασης συνεργάζεται άριστα με το Νόμο της Έλξης στο όνομα των γρήγορων φωτοταχυτήτων των συλλογικών ψυχοεκκαθαρίσεων, όπως αυτές οι Ενέργειες εφορμούν από τα 4διαστασιακά πεδία του ταυρόχρονου χωροχρόνου - όπου όλοι οι χρόνοι, τα γεγονότα, οι νόσοι ή η θεραπείες, συμβαίνουν ΤΩΡΑ!

Κάποτε οι εκκαθαρίσεις γινόντουσαν αργά. Τώρα, κάθε κρίμα και κάθε Αρετή, βρίσκουν το μεγεθυμένο αντικαθρέφτισμά τους άμεσα.. Ναι, ό,τι σπέρνουμε θερίζουμε. Όχι τώρα.. Χτες! Τόσο γρήγορα.. Αλλά θερίζουμε όλα τα χωροχρονικά παιχνίδια μας στο Τώρα.. Ας ευλογήσουμε αυτή τη συγκυρία. Ίσως κρατήσει πολύ τώρα που ο παλιός κόσμος καταρρέει και διαχωρίζεται..Αλλά πρέπει να λάβει χώρα αυτή η διαδικασία και να ξέρουμε πως να την ερμηνεύουμε. Να απελευθερώνουμε τα πάντα. Και ιδίως το παρελθόν...

Είναι γνωστό ότι στην 4η διασταση ζει το συναισθηματικό μας σώμα που αυτή την εποχή βιώνει ένα μεγάλο κι επίπονο καθαρισμό στο όνομα της Θεραπείας κι Εξιλέωσης του Κάρμα των τελευταίων 5.000 ετών αυτής της ανθρωπότητας - όπως αυτή ενσαρκώνεται κι επανενσαρκώνεται - και που αντί να εξαγνίζεται, στην πλειονότητά της φορτώνεται με νέο αρνητικό Κάρμα...

Τι θα γίνουν αυτοί που φορτώνονται με νέο σκιώδες Κάρμα;!
Γιατί πραγματοποιείται αυτή η μεγάλη εκκαθάριση;!
Πως μπορούμε να κάνουμε το Νόμο της Έλξης να λειτουργήσει λυτρωτικώς συνδιαστικά με το Νόμο της Δράσης - Αντίδρασης [ουσιαστικά] με το Νόμο του Κάρμα και του Ντάρμα;!

Οι Αλήθειες και τα Ψέματα εμφανίζονται αυτόματα στο Φως σε όλο τους το εύρος - όπως πραγματικά είναι. Οι άνθρωποι πλέον αδυνατούν να υποκρίνονται άλλο, να κάνουν σχέσεις ''στιγνού δούναι και λαβείν'', σχέσεις όπου παντρεύονται τα 'εγώ', οι προσωπικότητες σε βάρος των πνευματοψυχών που νοσούν και υποφέρουν. Διαλύονται γάμοι, σχέσεις, συνεταιρισμοί, το πολιτικό σκηνικό αποκαλύπτεται όπως πραγματικά είναι ενώ οι πραγματική αλήθεια για το τι συμβαίνει στο θέατρο του κόσμου μας με μαριονέτες τους ίδιους τους ανθρώπους, θα σοκάρει την οικουμένη, καθώς ήρθε το πέρας του χρόνου ώστε αυτό να αποκαλυφθεί με το αληθινό στιγνό του τερατώδες πρόσωπο, ένα πρόσωπο που διδάχτηκε στους ανθρώπους ως τώρα να το οικειοποιούνται υβριδικά ως το φυσιολογικό..

Το τέλος της Κάλι Γιούγκα, της Σιδηράς Εποχής είναι εδώ.. Τώρα.
Οι Μάγια ανήγγειλαν το τέλος..
Το τέλος του παλιού παραφθαρμένου κόσμου και την απαρχή του νέου..

Όλα στο Φως λοιπόν.

Κι όποιος αντέξει!


[συνεχίζεται...]

*[Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με την άδειά μου και μόνο με την αναφορά του domain name της σελίδας αυτής καθώς και στο βιβλίο μου: ''ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ 5Η ΔΙΑΣΤA
ΣΗ''.  http://andromeda-book.blogspot.gr/ Ευχαριστώ για την κατανόηση].

Φίλις Χρυσού [Andromeda Galactica]*Tα συγγράμματά μου υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας.
Επιτρέπεται η αναδιμοσίευση μόνο με την πρόσθεση των συνδέσμων και του ονόματός μου.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.