17/12/12

ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ή ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;!Ένας μεγάκυκλος 5.125 ετών του Ημερολογίου Jolkin των Μάγια έφτασε στο τέλος του. Η Μετάπτωση Ισημερίας είναι το μεσουράνημα - Μύηση της Γης σε έναν αστερισμό του Ζωδιακού Κύκλου. Σε κάθε αστερισμό η Γη μυείται για +/- 2.160 έτη. Ο Κύκλος αυτός είναι συνολικής διάρκειας +/-26.000 ετών. Και άρα 2.160 Χ 12 = 25.920 έτη. Αυτός είναι ο Πλατωνικός Ενιαυτός. Η Γη στην εποχή μας περνά σταδιακά από τον Αστερισμό των Ιχθύων στον Αστερισμό του Υδροχόου.

Το 13ο bactun των Μάγια συνάδει με αυτή την εποχή. Την εποχή της εισαγωγής της Γης στον 5ο και τελευταίο Ήλιο. Το Ημερολόγιο Jolkin είναι διάρκειας 5.125 Χ 5 = 25.625. Στις 21/12/2012 ολοκληρώθηκε η διάρκεια του 4ου Ήλιου και ξεκίνησε να μετρά ο 5ος Ήλιος διάρκειας [όπως όλοι οι 5 Ήλιοι 5.125 έτη].

Ο Πλατωνικός Ενιαυτός και το Ημερολόγιο των Μάγια συμπορεύονται χρονικά.
Πλήρης ανάλυση των Ημερολογίων στο Βιβλίο μου.

Εισερχόμαστε αισίως στην 5η Ανθρωπότητα, στην Εποχή της Πεμπτουσίας
του 5ου Στοιχείου του Αιθέρα, στην 5η Διάσταση, στην Εποχή του Υδροχόου.
Η Ανάληψη του Πλανήτη πραγματοποιείται ανά +/-26.000 έτη, με τη διαφορά ότι κάποτε η Γη δύναται να παραμείνει σε αυτή την Κβαντική Αναβάθμιση εφόσον όλες οι Διαστάσεις επίκεινται να περάσουν σε Μόνιμη Αναβάθμιση στο εξής Μακροδιηνεκές. 

Κάθε εισαγωγή σε ένα νέο Ήλιο εγκαινιάζεται - κατά τους Μάγια - με μία Κατακλυσμική Καταστροφή. Η Κάλι Γιούγκα - Σιδηρά Εποχή [4ος Ήλιος Μάγια] στην οποία βρισκόμαστε τώρα, ολοκληρώνεται. Εισερχόμαστε στη Χρυσή Εποχή - Σάτια Γιούγκα.

Η Εισαγωγή στον 5ο Ήλιο περνά μέσα από την Καταστροφή με το Στοιχείο Νερό. Ο Υδροχόος χύνει με την Υδρία του το Νερό. Ο 11ος Άθλος του Ηρακλή αντιστοιχεί στον Υδροχόο [στη Μεταπτωτική Πορεία της η Γη κινείται με αντίθετη κατεύθυνση στο Ζωδιακό Έναστρο Κύκλο κι όχι όπως τον ξέρουμε = Ιχθύες > Υδροχόος].

Το Στοιχείο Νερό συμβολίζει το Συναισθηματικό μας Σώμα. Ο 11ος Άθλος αντιστοιχεί: στον Αστερισμό του Υδροχόου στον οποίο εισήλθαμε συμβολικά
στις 21-12-2012. Αυτός ο Άθλος είναι ο "Καθαρισμός των Στάβλων του Αυγεία" με τη βοήθεια 2 Ποταμών, του ''Αλφειού'' και του ''Πηνειού''.

Οι 2 Ποταμοί αποκωδικοποιούν την ίδια τη Δυαδικότητα και την ίδια στιγμή εκπροσωπούν την 3η και 4η Διάσταση. Η Δυαδικότητα λοιπόν καθαρίζει τον ίδιο τον Εαυτό της αλλά και το Συλλογικό Συναισθηματικό Σώμα της Συνειδητότητας - Ανθρωπότητας [το οποίο εδράζει ταυτόχρονα και στην 4η Διάσταση].

Έτσι, η 3η και η 4η Διάσταση Συγχωνεύονται στα Ανώτερα Μέρη τους ώστε να Αναληφθούν βαθμιδών στην 5η Διάσταση. Καθώς τα Σκιώδη
Πεδία, μέχρι και τον Εσωτερικό Κόσμο των Ανθρωποψυχών, εάν δεν 
Αγκαλιάσουν το Φως θα περάσουν μέσα από Συντριβή δια της''Σύγκρουσης Διαστάσεων'' σε κάθε Υπαρξιακό Φάσμα. Ανθρώπινο και Κοσμικό.

Η 4η Διάσταση είναι η Γέφυρα για την 5η Διάσταση. Η Ανθρωπότητα οφείλει να καθαρίσει το Κάρμα της η ίδια. Να καθαρίσει το Συναισθηματικό της Σώμα.

Άρα και τα Κατώτερα Αστρικά Πεδία της 4ης Διάστασης μακροπρόθεσμα δύνανται να εξαλειφθούν - κι έτσι δε θα απαιτείται να περνούν οι Άνθρωποι - Ψυχές μέσα από την Πύλη του Φυσικού Θανάτου στην 4η Διάσταση, όντας πια κάποτε 5Διαστασιακοί. Αυτό σημαίνει ότι δε θα έχουν καμία σχέση με την 3η [Ύλη] και την 4η Διάσταση.

Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται ένα Υλικό Σώμα ώστε αυτό να πετιέται σα κουκούλι από την Ψυχή κατά την Έξοδό της από μία Ενσάρκωση. Την 5Διάστατη Υπόσταση θα αποκαλούσαμε ''Εμφάνιση'' [όχι Ενσάρκωση].

Ό,τι από τα Σκιώδη Πεδία μπορεί να Μεταστοιχειωθεί θα περάσει στο Φως κι ότι δεν μπορεί, θα κατακερματιστεί. 

Ό,τι ο Άνθρωπος σήμερα μπορέσει να Μεταστοιχειώσει σε Φως, αυτό και θα τον ανυψώσει. 

Ό,τι δεν μπορέσει να Μεταστοιχειώσει, αυτό θα τον Πολώσει στο Υπαρξιακό Σκοτάδι. 

Αυτό συμβαίνει ούτως ή άλλως μέσα στη Δοκιμασία της Δυαδικότητας. Αλλά τώρα ο Βαθμός Δυσκολίας μεγαλώνει, καθώς έπεται να πραγματοποιηθεί ένα Μεγάλο Ξεκαθάρισμα στον Πλανήτη σε όλα τα επίπεδα.

Η 5η Διάσταση όμως μπορεί να κερδηθεί ήδη μέσα σε μία Ενσάρκωση καθώς δίνεται μία Μεγάλη Ευκαιρία στις Ψυχές αυτή τη Συγκλονιστική Εποχή ώστε να Εκκαθαρίσουν Κάρμα έως και 5.000 ετών πίσω στην ιστορία των Ενσαρκώσεων. Δύναται η Ψυχή να εκτοξευθεί ακόμη και μετά από αυτή τη Ζήση, κατευθείαν στην 5η Διάσταση - μετά το Φυσικό Θάνατο. Χωρίς δράματα, διεκδίκηση της Ψυχής από ''πονηρούς σφετεριστές'' κ.λ.π.

Δύναται να μην υφίσταται πια η υποχρέωση λόγω του Νόμου του Κάρμα [Αίτιο και Αποτέλεσμα] να επιστρέφουν οι Ψυχές από την 4η στην 3η Διάσταση - για να ''Θερίζουν ό,τι Έσπειραν'' στο παρελθόν. [Στην 4η Διάσταση επιστρέφουν οι Ψυχές μετά από κάθε Ενσάρκωση].


Η 5η Διάσταση κερδίζεται αρχόμενα στο Εσώτερο Ανθρώπινο Σύμπαν, ακόμη κι αν η Ανθρωποψυχή αποχωρήσει και από αυτή τη Ζήση μέσω 
του Φυσικού Θανάτου. Τα Κλειδιά για την Ανάσταση και Πλήρη Απελευθέρωση της Ψυχής έδωσε ο Χριστός... 


Βιβλίο μου: ''Κοσμική Μύηση της Γης στην 5η Διάσταση"

http://andromeda-book.blogspot.gr/


Το ερώτημα είναι, για να περάσουμε στις Μεγάλες Πλανητικές Κραδασμικές Ανακατατάξεις, πόσο έντονες δύνανται να είναι οι Καθαρτήριες Φυσικές Καταστροφές;! Αναμένεται ένας Μεγάλος Κατακλυσμός στο τέλος και αυτού του Κύκλου ή κάτι έχει αλλάξει στην εποχή μας;! 

Ήδη ο Πλανήτης εκφράζεται με ταυτόχρονη έκρηξη ηφαιστείων, τυφώνες, τήξη των πολικών πάγων κ.λ.π. Αυτή όμως πάραυτα προς το παρόν είναι μία ''ελεγχόμενη συμπεριφορά'', όχι κατακλυσμική. 


Η απάντηση είναι ότι η στάση των Ανθρώπων επηρεάζει διαρκώς τις Συντεταγμένες οι οποίες και Μορφοποιούν Αναλογικές Πραγματικότητες.
Αυτή η Δύναμη, όπου οι Νοητικο-Συναισθηματικές Συντεταγμένες Δημιουργούν Περιβάλλοντα και Υλοποιούν Πραγματικότητες, έχει αποκρυφθεί από την Ανθρωπότητα - καθώς η Γη βρίσκεται στα χέρια των 'Σκοτεινών' μετά και τη Σύρραξη της Ατλαντίδας πριν από +/- 13.000 έτη.

Η Περιοδική Κατακλυσμική Έξαρση είναι αυτή η διαδικασία που κάνει Εκκαθαριστική Πλανητική Επανεκκίνηση, που καθαρίζει όλη τη Συλλογική Βαριά Ενέργεια η οποία έχει συσσωρευθεί στο Ενεργειακό Σώμα του Πλανήτη, επίσης από τις Συναισθηματικο-Ενεργειακές και Νοητικές Εκπορεύσεις των Ανθρωποψυχών.

Η Βαριά Ενέργεια χαμηλώνει επικίνδυνα τη Δονητική Συχνότητα ενός Ζωντανού Πλανήτη ο οποίος πια ασφυκτιά και παλεύει να Καθαριστεί, να Αναπνεύσει και να Ανυψωθεί. Τα Ακραία Καιρικά και Γαιολογικά Φαινόμενα είναι ένα δείγμα Αυτοκάθαρσης της Μητέρας Θεραπαινίδας Γαίας και της προσπάθειάς της να καθαρίσει και τις δικές μας Αυτοκαταστροφικές Υπάρξεις...

Η Γαία Ανθρωπότητα [Πλανήτης] σταδιακά "αλλάζει χέρια" και ξαναπερνά
στο Φως με τη βοήθεια Ανώτερων Κοσμικών [Φωτονικών] Ραδιοβολήσεων.
Αυτό το φαινόμενο [Ζώνη Φωτονίων] ευλογεί τη Γη ανά +/- 11.000 έτη.

Το Φως επιφέρει την Κάθαρση και την Ίαση μόνο στα Πλάσματα που το Υποδέχονται μέσα τους...

Ο χρόνος του Σκότους επί της Γαίας Δημιουργίας τελείωσε. Μετά και τη σύρραξη της Ατλαντίδας όπου το Σκοτάδι πλημμύρισε τη Γη, ήρθε ο καιρός το Φως να επιστρέψει και να λάμψει.

Αυτή ήταν η Τελευταία του Υπόσχεση τότε...

Έρχονται παράξενοι καιροί όπου θα πρέπει να είμαστε Προσεκτικοί
και Συνειδητοί.

Τι μπορεί να θέλουν 'κάποιοι' στο μέλλον από εμάς; 
Ποιος είναι ποιος;! 

Μόνο η Καθαρή Καρδιά μπορεί να απαντήσει τι είναι Α-λήθεια..

Για να αντέξουμε τα Κύματα του Φωτός και να διασχίσουμε τη Γέφυρα
 - 4η Διάσταση, οφείλουμε να Παραδώσουμε το Σκοτάδι μας προς Θεραπεία
στο Φως.


Όχι μάχη! Αλλά Παράδοση! 

Όσο το Φως διεισδύει στον Κόσμο μας τόσο το Εσωτερικό Σκοτάδι των Ανθρωποψυχών του εναντιώνεται. Το Φως μοιάζει Εχθρός. Ο Εχθρός όμως δεν είναι άλλος από το Άρρωστο Υποσυνείδητο που κατά βάθος ουρλιάζει για τη Θεραπεία του... 

Αντίσταση ή Παράδοση με σκοπό τη Μεταστοιχείωση κι Ανύψωση;! Μόνο οι Έτοιμοι. Μόνο οι ΔΥΝΑΤΟΙ.


Οι Κατακλυσμικές Καταστροφές έπονταν οδυνηρές και καθολικές για τον Κόσμο μας. Τα τελευταία Μηνύματα της Πνευματοψυχής της Γαίας λένε ότι καθώς αναβαθμίστηκε η Συνειδητότητα - Ανθρωπότητα, αναβαθμίστηκε και
η Δονητική Συχνότητα του Πλανήτη με αποτέλεσμα οι καταστροφές να μη χρειαστεί να έχουν καθολικό χαρακτήρα [ως αυτό το παρόν].

Γιατί για κάθε τέτοια Μεγάλη Εκκαθάριση επεμβαίνει πρώτιστα η Θεία Βούληση, όπως συνέβη και στην Ατλαντίδα όπου μπορεί οι Άτλαντες να αυτοκαταστράφηκαν, αλλά την ίδια ώρα το Όλον Φως θέλησε να σβηστούν
οι Ενέργειες, οι Μνήμες και τα Αίσχη των Ατλάντων από τον Πλανήτη Γη.

Οι Συντεταγμένες διαρκώς αλλάζουν τις τροχιοδρομήσεις των Πραγματικοτήτων που προηγούνται προς πιθανή Εκδήλωση. Εκδηλώνεται η Ισχυρότερη Ενεργειακά Πραγματικότητα. Αυτή που οι ίδιοι δημιουργούμε. Όχι φόβος.
Ας αρχίσουμε να εκπέμπουμε στην Αγάπη και να την υλοποιούμε παντού,
να είμαστε οι ίδιοι τα Ομοούσια Αγάπη και Φως σε Εκδήλωση.

Ο μόνος τρόπος για να κάνουμε αυτό το 'Κβαντικό Άλμα Αλλαγής Στιβάδας' όπως έπραξαν και οι Μάγια [αναλήφθηκαν] είναι με την Αγάπη και τη Συγχώρεση που μας δίδαξε ο προηγούμενος Παγκόσμιος Διδάσκαλος Χριστός
του προηγούμενου Μυητικού Μεταπτωτικού Αστερισμού.

Η Μύηση της Ανθρωπότητας πραγματοποιήθηκε στην ''Αγάπη Συγχωρούσα - Αγαπάτε Αλλήλους" αντί αυτής της Εποχής του Μωησή, στην ''Αγάπη Τιμωρούσα - Οφθαλμόν αντί οφθαλμού..''

Όσοι δεν είναι έτοιμοι να καθαρίσουν το Σκοτάδι τους, έπεται να ζήσουν τη Μεγάλη Μετάλλαξη ως μια ''Συντέλεια του Κόσμου'' [και του Εσωτερικού τους] - του Παλιού Κόσμου που ήδη πεθαίνει, ενώ κάποιοι δύνανται να ζήσουν την Ανατολή του Νέου Κόσμου και την υποσχόμενη Ανάσταση στη Νέα Αιώνια Ζωή.

Αυτή η Αιώνια Ζωή, η Ανάσταση, δύναται να ξεκινήσει, να κερδηθεί ήδη Εν Ζωή στην Ύλη. Δίνεται η Ευκαιρία στις Ψυχές να απελευθερωθούν Δια Παντός από τις Υποχρεωτικές Ενσαρκώσεις. Αυτή την Εποχή!

Στην 5η Διάσταση. Εκεί περιμένει ο Χριστός τους Επιτυχόντες. Όσοι περιμένουν το Μεσσία πάλι Ενσαρκωμένο, δυστυχώς δεν πρόκειται να τον ανταμώσουν στην 3η διάσταση. Ο Χριστός άλλωστε έδειξε την Οδό για 
την Ανάσταση κι Αθανασία της Ψυχής.


Και το Μυστικό για τη Μεγάλη Απελευθέρωση είναι στην Παράδοση 
και στην Αποδοχή, όχι στην Αντίσταση.


Στη ''Συγχώνευση Διαστάσεων''. Ώστε με την Παράδοση, την Αγάπη και τη Συγχώρεση κάθε σκοτεινό κελί να φωτιστεί και να Μεταστοιχειωθεί σε Φωτεινό. Για να προσχωρήσει κι αυτό στην Ανώτερη Δύναμη του Φωτός το οποίο οδηγεί στην Εξύψωση. Συγχωρούμε το παρελθόν, τον Εαυτό, την ατέλεια του μαθητή της Ζωής που όλοι είμαστε - και μεταστοιχειωνόμαστε.

Η "Σύγκρουση Διαστάσεων" είναι η ίδια η Άκρα Πόλωση η οποία συντηρείται από τον Αέναο Πόλεμο, την Αντίσταση, τη Μη Αποδοχή και Μη Κατανόηση, την Απουσία της Συμπόνιας η οποία είναι η Ανώτερη Μορφή της Συμπαντικής Αγάπης όπως δύναται να εκφραστεί στον Κόσμο μας.

Τα Ανώτερα Μέρη των Διαστάσεων κάποτε δύνανται να Συγχωνευτούν και να Ανυψωθούν στο Μακροδιηνεκές, εφόσον το Θεϊκό Σχέδιο αφορά στην Ανύψωση όλων των Διαστάσεων σε μια Ανώτερη Οκτάβα έκαστη.

Τα Σκιώδη Μέρη τους δύνανται όμως σύντομα να Συγκρουστούν, όπως ήδη συμβαίνει. Αυτή η Σύγκρουση λαμβάνει χώρα ήδη στα Εσωτερικά Σύμπαντα - Ανθρώπους.

Η Ανθρωπότητα και η ίδια η Γαία διαχωρίζεται ήδη από την 21-12-12.

Οι Παράλληλες Πραγματικότητες είναι μία Αλήθεια παντού αισθητή.
Το Καλό γίνεται Καλύτερο και το Κακό, κακότερο...
Κάποτε οι Μεν δε θα συναντούν πια τους Δε...


Νέα τάξη ή Νέα Εποχή;!

Σύγκρουση Διαστάσεων ή Συγχώνευση Διαστάσεων;!

Η επιλογή είναι δική σου...


* Η συνέχεια στο βιβλίο μου: http://andromeda-book.blogspot.gr/Φίλις Χρυσού [Αndromeda Galactica]*[Tα συγγράμματά μου υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνο με την πρόσθεση των συνδέσμων και του ονόματός μου. 
Ευχαριστώ για την κατανόηση.]