17/12/12

Ευλογούμε το μάθημα της δυαδικότητας...Aυτή την εποχή τα πολωτικά παιχνίδια της δυαδικότητας είναι πραγματικά πολύ έντονα. Πάσης φύσεως ξεκαθαρίσματα, ατυχείς συγκυρίες, καρμικά άλυτα συμπλέγματα, έρχονται στο φως για να διαλευκάνουν το παρόν μας, με τη δική μας συναίνεση κι ευφυή αποκωδικοποίηση των φαινομένων.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο να απελευθερώσουμε τα μιαρά συμπλέγματα, να αποδεχτούμε και να συγχωρήσουμε το παρελθόν, καθώς η ευκαιρία αυτή της ραδιοβόλησης ενεργειών ύψιστων θεϊκών συχνοτήτων - στις 21 και 22 Δεκέμβρη 2012 - υπήρξε και είναι μέγιστης σημασίας και ως προς το γεγονός ότι καλούμαστε να δράσουμε πιο συνετά από ποτέ. Οι έντονες κοσμικές ραδιοβολήσεις θα συνεχίζονται αυξομειωτικά.

Από εδώ και στο εξής η στάση μας θα παίξει το ρόλο της πλάστιγγας. Εμείς θα καθορίσουμε το αποτέλεσμα σε συνεργασία με τις ανώτερες κοσμικές ενέργειες ή θα καθορίσουμε την ίδια την αυτοκαταστροφή μας, καθώς οι ενέργειες αυτές 'καίουν' ιδίως τις 'μεγάλες αντιστάσεις'!

Η σκοτεινή πλευρά, ναι, βάζει 'τρικλοποδιές'. Την εποχή αυτή και πάντα, οφείλουμε να βρισκόμαστε συντονισμένοι στις ανώτερες δονητικές του Φωτός που ραδιοβολούνται εντονότερες από ποτέ, ώστε το Ορόσημο της συλλογικής Συνειδητότητας ανθρωπότητας να μπει ως η μεγάλη, ανώτερη ενεργειακή σφραγίδα, η οποία θα σφραγίσει τα επόμενα 2.000 έτη. Για τα επόμενα 2.000 έτη
ο κόσμος μας θα λούζεται μέσα στη Ζώνη Φωτονίων.

Στο τέλος της Σιδηράς Εποχής, τώρα, το σκοτάδι δεν παραδίνεται τόσο εύκολα. Αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης θα μας εξιλεώσει προτίστως στα ίδια τα μάτια μας. Εμπόδια, δυσκολίες, παύσεις σχέσεων, παράξενες αποκαλύψεις και συγκυρίες, απροκάλυπτη επιθετικότητα, δείτε τα ως μεγάλες ευκαιρίες για τη μεγάλη κάθαρση που μας θέλει να σερφάρουμε επάνω στα κβαντικά φωτονιακά κύματα της αφύπνισης κι αναβάθμισης του είδους μας, όπως δεν έχει γίνει για χιλιάδες χρόνια τώρα.

Καλούμαστε να αναβαθμιστούμε ελευθεροβούλως, χρησιμοποιώντας τις ερχόμενες ενέργειες ίασης και καθαρισμού, πια ελαφρύτεροι, νεότεροι, υγιείς κι ακαταμάχητοι!

Ευχαριστούμε τη δυαδικότητα που μας έδειξε τι ΔΕΝ είμαστε...
Τι ΔΕ θέλουμε..
Τι ΔΕ μας ταιριάζει πια.

Και το πόσο αλλάξαμε, εξελιχθήκαμε..

Κι αλλάζουμε, γιατί έχουμε το θάρρος.
Γιατί δεν πιστέυουμε στο μάτριξ - σε ένα δοτό νοητικό τερατούργημα.
Γιατί ήρθαμε σε επαφή με το Σπινθήρα του Θεού μέσα μας και ήρθε η μεγάλη ώρα να τον ανάψουμε και να φωτιστούμε ολάκεροι!
Για να γίνουμε άφοβα γνήσιοι..
Για να συμβαδίσουμε με το Α-ληθινό Ψυχικό μας πεπρωμένο..
Για να είμαστε πια Α-ληθινά Ζωντανοί, έχοντας ανοίξει διάπλατα το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς μας κι απελευθερώνοντας όλα τα παλαιά πρότυπα το οποία όταν συναίβησαν, εκπλήρωσαν το σκοπό τους, κάποτε, σε εκείνο το ''τώρα''.
Και πάνω από όλα..
Το τραγούδι των Σειρήνων ξέρουμε ότι δεν είναι άλλο από μια παλιά μαγνητοταινία στο ''λούνα παρκ του φόβου'', όπου όταν τα φώτα ανάβουν, το ψεύτικο θέατρο ευθύς εξατμίζεται, διαλύεται!
Κι είμαστε μόνο Ζωντανοί, Φωτεινοί και προκλητικά Θαραλλέοι για να διεκδικούμε την πραγματική ομορφιά και την πραγματική Ζωή στο διηνεκές, που είναι ακόμη και μία στιγμή μας. Κάθε στιγμή έχει ειδική αξία.
Η Αυταξία είναι η σφραγίδα που βάζουμε οι ίδιοι εμείς σε αυτό που καλείται: ''Η Ζωή μας''..
Και τη Ζωή μας θα τη δημιουργήσουμε και θα μπούμε μέσα της να τη ζήσουμε,
όπως θέλουμε εμείς.. Με τη βοήθεια πλέον του Πνεύματος, του Όλου Φωτός,
το οποίο πια μας ευλογεί ξανά ύστερα από +/- 25.625 χρόνια...


Φίλις Χρυσού [Andromeda Galactica]https://www.facebook.com/Andromeda.Galactica 


*[Tα συγγράμματά μου υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνο με την πρόσθεση των συνδέσμων και του ονόματός μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.]