12/11/12

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ[2011 -2012]


Απόσμασμα από το βιβλίο μου:

'Κοσμική Μύηση της Γης στην 5η Διάσταση'

''...Το Φως έρχεται να μεταλλάξει την 3η και 4η διάσταση ώστε να συγχωνευθούν. Ώστε η τριτοδιαστασιακή εμπειρία να αναβαθμιστεί προοδευτικά σε πεμπτοδιαστασιακή στο χρονοδιηνεκές. Γρήγορη ταχύτητα Φωτός επάνω στην πυκνή βαριά σκοτεινή μάζα σημαίνει γρήγορος χρόνος εκκαθάρισης των φυσικοπνευματικών αρνητικών εκπορεύσεων, αρνητικών σκεπτομορφών, αρνητικών καρμικών συμπλεγμάτων και παλιών καταγραφών προς θεραπεία. Και αυτή είναι η κατάσταση στη Γη.
Έχει ήδη ξεκινήσει η θεραπευτική κάθαρση του συναισθηματικού σώματος της ανθρωπότητας [το οποίο βρίσκεται παράλληλα και στην 4η διάσταση]. 

Το έτος 2011 - όπου αριθμολογικά το 2 είναι 
η δυαδικότητα και το 11 η φώτιση της δυαδικότητας - έλαβε χώρα η απαρχή της συλλογικής καρμικής απελευθέρωσης, ο εφαλτήριος σπινθήρας για την «πνευματοποίηση της ύλης». 

Αυτή ήταν η δύσκολη Αρνητική Απόκλιση που στόχευσε ενεργειακά στην καθαρτική καρμική απελευθέρωση από τον συσσωρευμένο ανθρώπινο πόνο των τελευταίων 5.000 ετών.
Η Αρνητική Απόκλιση είναι η εκτόνωση όλων 
των αρνητικών και καταπιεσμένων συναισθημάτων. Όλα τα φαινόμενα συγκλίνουν ώστε η εκτόνωση αυτή να λάβει χώρα ανάλογα και με το πόσο οι άνθρωποι δέχονται μέσα τους συνειδητά ή ασυνείδητα τις ενέργειες του μεγάλου αυτού καθαρμού. 

Η έντονη εκτόνωση των φόβων, του θυμού, 
της λύπης, οι έντονες συρράξεις παγκοσμίως, τα σπασμένα φρένα της οντότητας ανθρωπότητας, οι εξάρσεις της Γαίας μέσω των ακραίων φυσικών φαινομένων, είναι η κάθαρση και θεραπεία η οποία δεν έχει συμβεί στη Γη 
για χιλιετίες. Οι έντονες ηλιακές καταιγίδες συντονίζουν αυτό το μεγάλο έργο για το καλό των ανθρώπων.

Οι άνθρωποι επιβάλλεται να εκτονωθούν για όσα πλέον έχουν πάψει να τους εκφράζουν ή τους φυλακίζουν ψυχικά και πνευματικά! Επιβάλλεται να εκφράσουν το θυμό ή την απέχθεια σε παλιά μοντέλα έκφρασης και ζωής τα οποία βιώνονται πια ως πνιγηρά ή άδικα.
Σημαντική βοήθεια στο συνολικό σχέδιο αναβάθμισης προσέφερε και η Αρμονική Συμμετρία του 2004 η όποια εξέλυσε ένα
κύμα θεϊκής θηλυκής ενέργειας ώστε να αφυπνιστεί η Συμπόνια και να ανοίξουν οι καρδιές των ανθρώπων.

Μετά την Αρνητική Απόκλιση ακολουθεί 
η Ενεργειακή Σύγκλιση του 2012. Από τις συντεταγμένες που θα έχουν δοθεί μέσω των συνειδητοτήτων μας ενσκήπτει το μαθηματικό αποτέλεσμα, το «ορόσημο της συνειδητότητας», ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεται και θα διάγει συλλογικά τη Ζωή η ανθρωπότητα από αυτό το κομβικό σημείο και στο εξής.


Ο φόβος πρέπει να αποχωρήσει δίνοντας τη
θέση του στην Αγάπη. Η ανθρωπότητα ωθείται
να ευχηθεί με όλο το δυναμικό του συλλογικού «Είναι» της το ανώτερο καλό του πλανήτη! Το Φως, το κύμα, η φώτιση, ως οι θετικές σκέψεις, οραματισμοί και προσευχές, συνοδευόμενα από την επιθυμία που εφορμά από το κέντρο της καρδιάς, από την Αγάπη....κ.ο.κ.''

[Το απόσμασμα υπόκειται σε κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα. Παρακαλώ μπορείτε εάν επιθυμείτε μόνο να μοιραστείτε την ανάρτηση ως έχει. Ευχαριστώ.-]

To βιβλίο εκδόθηκε το Δεκέμβρη 2012.
Το παρουσίασα για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ του Ρέικι στην Αθήνα στις 21-12-2012

https://www.youtube.com/watch?v=-_ZBUMsHpmE&list=PLihRzicax-sj2t58CAUQhCd_fQcHTuZzq 


Φίλις Χρυσού - [Andromeda Galactica]*[Tα συγγράμματά μου υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας.
Επιτρέπεται η αναδιμοσίευση μόνο με την πρόσθεση των συνδέσμων και του ονόματός μου.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.]