20/10/12

O *KBANTIKOΣ ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ.~...Το να ζεις την εμπειρία της ζωής όχι μέσα από το πρίσμα του Γραμμικού Χρόνου αλλά από αυτό του Κβαντικού, είναι μία "Θεϊκή Κατάσταση". Είναι κάτι που Αποδεικνύεται καταρχήν στα Κύτταρά σου. Είσαι ένα Αιώνιο Παιδί. Που Ζεις στον Άχρονο Ταυτόχρονο Α-Χωροχρόνο. Και κυρίως Βασιλεύεις στο Δικό Σου Βασίλειο - Κόσμο - Διάσταση.

Σας Φαίνεται Αδύνατο;

Κι όμως, Αυτή είναι η Μοίρα του Ανθρώπινου Όντος. 
Να Αναληφθεί Κβαντικά ως Ηλεκτρόνιο που Προάγεται σε Φωτόνιο, σε μία Ανώτερη Σφαίρα στο Τέλος ενός Χρονικού Κύκλου - που στην Εποχή μας Μόλις Ολοκληρώθηκε αυτός ο Κύκλος. 

Κάποιοι Ήδη Βιώνουμε αυτή την Εμπειρία που δεν περιγράφεται με λόγια. Είμαστε Συνδεδεμένοι με το Όλον. Πιο Συγκεκριμένα, με το Όλον Φως και Όλα Όσα Υπάρχουν.

Με το Χτες το οποίο Θεραπεύουμε με την Πρόθεση, 
ακόμη και με το Αύριο που πάλι το Θεραπεύουμε Ήδη 
στο "Αέναο Τώρα" μας.

...Εμπνεόμενη από την Προσωπική μου Κατάσταση Μακαριότητας ακόμη και Μέσα στην Καρδιά μιας "Θύελλας" όπου Παρατηρώ τον Ανθρώπινο Εαυτό μου να Μαθητεύει Σκληρά πολλές φορές. Κι επειδή Είμαι Τέκνο της Φύσης, της Λατρεμένης Μητέρας Γαίας που την Έχω Γευτεί με Όλους τους Τρόπους, Ερωτευμένη με τη Γαία, με Τάσεις να Δραπετεύω Διαρκώς για να Μπορώ να Εξελίσσομαι και να Κοινωνώ το Ανώτερο Είναι μου Ελεύθερα, σας Καταθέτω το Παράδειγμα του Θεού Διονύσου όπως το Διδάχτηκα σε ένα Σεμινάριο Μεγάλων Σκηνοθετών που Αφορούσε στο Αριστοφανικό Θέατρο και όχι μόνο, έχοντας την Ευλογημένη Ευκαιρία να Γνωρίσω από κοντά τη Διδασκαλία του Σκηνοθέτη του Εθνικού Θεάτρου Σωτήρη Χατζάκη, καθώς και Άλλων Φωτεινών Δημιουργών.
* ΔΙΟΝΥΣΟΣ *


Ο κατεξοχήν Πολυονυμικός θεός - 180 Ονόματα.


Ζαγρέας - Βάκχος - Παν - Λύσιος - Ελευθερεύς κ.α.

Διόνυσος = Δρομέας & Υπαίθριος θεός. 


Τρέχει περιπολώντας τις Άκρες της Νύχτας...

...ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ...Ο θεός του Ελληνικού Θεάτρου - π.χ. Διθύραμβος. 


Αυτός που Έρχεται από Δύο Πόρτες και Μας Θαμπώνει...Θεός του "Έξω" και του "Άλλου".

Ταυτίζεται με Πρόσωπα και Πράγματα της Φύσης - Μεταμορφώνεται σε Ταύρο, Λιοντάρι, Φίδι, Αετό. Της Βαλανιδιάς, της Άμπελου, του Κισσού...
Καταγωγική Απροσδιοριστία.

Δραπετεύει Από Παντού...


ο Άλλος.

Είναι Ταυτόχρονα το "Εγώ" του και Κάποιος Άλλος......Όταν Μπορείς να Είσαι Ένα με Όλα και Όλα Ζουν Εντός Σου... Πράγματι Έχεις Καταφέρει να Αναληφθείς σε μια Ανώτερη Σφαίρα Ύπαρξης - Αίσθημα Ενότητας, Όχι Κατακερματισμού του Είναι.

Από Μυρμήγκι μιας "Δευτεροδιαστασιακής Μυρμηγκοφωλιάς" να Γίνεις ο Αετός Διόνυσος που Από Ψηλά μπορεί να Θωρεί τα Πάντα. Την Α-ΛΗΘΕΙΑ.Ο Παρατηρητής και το Παρατηρούμενο [Ταυτόχρονα] του Φυσικού Επιστήμονα Bohr καθώς και του Εσωτερικού Διδάσκαλου Κρισναμούρτι.


Εκεί όπου η Φυσική και η Μεταφυσική Συμφωνούν,
Αρχίζει ο Δρόμος για την Αληθινή Μεταγνώση - την Ένωση Όλων των Επιστημών. Την Πολυμετεπιστήμη του Μέλλοντος...

Την Πολυμετεπιστήμη που Μεταμορφώνει τον Άνθρωπο σε *Θεό...

Βιβλίο: "Κοσμική Μύηση της Γης στην 5η Διάσταση" - Φίλις Χρυσού

https://www.facebook.com/EarthsCosmicInitiationbyFilisChrisou/

Με Αγάπη

Φίλις Χρυσού 

[Andromeda Galactica]

*[Tα Συγγράμματά μου Υπόκεινται σε Πνευματικά Δικαιώματα Ιδιοκτησίας.
Επιτρέπεται η Αναδημοσίευση Μόνο με την Πρόσθεση των Συνδέσμων και του Ονόματός μου. 
Ευχαριστώ για την Κατανόηση.]